Lue keskustelun säännöt.
Valkoista perunamuusia?
17.02.2018 |
Miksi Amerikassa näyttäisi perunamuusi olevan valkoista? Siis ainakin elokuvissa.
Kommentit (4)
Eri perunalajikkeilla tulee erilainen muusi. Ja kai sielläkin muusijauheilla oiotaan...
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Valkoista ja kuohkeaa muusia voi tehdä itse keittämällä perunat kuorineen ja kuorimalla ne vasta kypsinä (on helpompaakin) ja kun niistä tekee muusin vaihteeksi, niin on herkullista ja valkoista (ja jää vähemmän jätettäkin).
Tämä oli vanha amerikkalainen tapa tehdä muusia, en tiedä vieläkö sitä käytetään, Luultavasti tekevät pussimuusia nykyisin.
Minä teen nykyään yleensä ORANSSIA muussia. Puolet Bataattia ja perunaa , tai puolet porkkanaa ja perunaa :)
Myös kukkakaali / perunamuussia joskus.
Kukkakaalimuusia?