Vierailija

Missä todellisuudessa pääministeri oikein elää? Toisessa on kyse työttömyysturvan alentamisesta, toisessa haastatteluista, eihän noita voi verrata?

  • ylös 8
  • alas 0

Kommentit (5)

Vierailija

Sipilä elää siinä todellisuudessa, jossa hän voi OySuomiAb:n toimitusjohtajana nostaa sekä omaa että kavereidensa palkkioita, lisätä omia ja kavereidensa etuja, järjestää itselleen ja kavereilleen verovirtoja. 

Suomi-firman omistajana hän määrää itseoikeutetusti sekä maasta että kansasta. Meistä on tullut hänen Firmansa orjia. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

no justhan tuo vertas.

jos ei miellytä niin älä äänestä enää noita (ei koske sinisiä joita ei ole kukaan voinut äänestää)

Vierailija

Joo, kyllä taas sappi kiehahti, kun katsoin eduskunnan kyselytuntia ja aktiivimallikeskustelua. "Tämä aktiivimalli on vain yksi kohta 10 kohdan listassa." Okei, eli jos on yhdeksän kaunista ja yksi mega-p***a, niin siitä yhdestä valuvirheellisestä ei sitten tarvitse välittää, oli miten huono ja viainen tahansa. Kai toi on jotain insinöörilogiikkaa.

Ja Mattila hokee, että aktiivimallin käytäntöön soveltaminen tehdään "prosessissa". Kertoisi, mikä se prosessi on ja koska tulee valmista.

Kuinka aikuiset, kovapalkkaiset ihmiset kehtaavat suoltaa tuollaista tuubaa.

Vierailija

Sipilä elää siinä todellisuudessa missä omistus voidaan salata (hallintarekisteri) ja massit ohjata omiin sekä kavereiden taskuihin. Työttömistä on tarkoitus tehdä orjia joiden "palkka" on työttömyyskorvaus.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla