Huolestunut äiti

2-vuotiaalla pojallani alkoi torstai iltana kova kuume..kuumetta saatiin laskettua kuumelääkkeillä.. perjantai aamuna menimme näytille terveyskeskukseen jossa juuri ja juuri suostuttiin katsomaan korvat (olivat puhtaat).
Kuume pyöri edelleen 38.0-38.9. Kuumelääkkeillä saatiin laskettua kuumetta (kuumelääkkeillä laski 37.9-38.0).
Perjantai ja lauantai välisenä yönä, aamuyöllä pojan hengitys alkoi muuttua jälleen hyvin työlääksi (viime kesänä alkoi oudot hengitysvaikeudet jotka kyllä loppui viime vuoden marraskuussa) ja oli vaikeuksia hengittää. Lähdin pojan kanssa päivystykseen jossa katsottiin myös vain korvat ja selvisi että pojalla on välikorvatulehdus. Saimme antibiootti kuurin. Poju on syönyt siis antibioottia lauantai aamupäivästä asti.
Edelleen kuume on 38.0-38.9 (myös lääkkeen jälkeen, n. 2h tunnin kuluttua lääkkeen annosta mitattu kuume).
kuuluuko ja voiko olla edelleen niin korkea kuume (myös sen lääkkeen oton jälkeen) vaikka ollaan syöty jo useampi päivä antibioottia? päivystyksestä sanotaan vain että eihän se ole edes vielä paha, lääkettä vaan..

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (1)

Huolestunut äiti

Kun en voinut muokata tuota tekstiä niin poju on todella kiukkuinen kun on hereillä ja ei oikein jaksa tehdä mitään. suurimman osan päivästä nukkuu.. ei syö oikeastaan mitään, nesteitä saatu menemään jonkin verran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla