Vierailija

Lenkkeillä, siivota ja lukea.

  • ylös 3
  • alas 0

Kommentit (15)

Vierailija

Suihkussa käyty ja aamiainen syöty jo, kiire päivä.

Kohta haen anopin ja menemme ruokakauppoihin, sitten vien teinin työhaastatteluun. Sen jälkeen onkin kiire kotiin siivoamaan (mies kyllä imuroi silläaikaa kun olemme poissa) huomista talonäyttöä varten. Pari koneellista pyykkiäkin voisi pesaista.

Illemmalla mennään rakkaitten ystävien luo syömään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vien lapsen kirjastoon, opiskelen, käydään suksia katsomassa, illalla sauna. Jossain välissä imuroidaan ja pyyhitään lattiat. Mukava, vähän kiireinen päivä.

Vierailija

Tunnin päästä spinningiin. Muuten ihan kotoilua, siivoilua ja takan lämmitystä. Ei viitsi ulkoilla kauppareissua kummemmin.

Illalla sauna ja Putous ja ajoissa nukkumaan :)

Vierailija

Pesen sohvan päälliset ja muuta pyykkiä. Ehkä
ulkoillaan, mikäli flunssatoipilaat jaksaa. Teen jotain hyvää ruokaa ja illalla lämmitän saunan. Kiva, kun koko perhe on pitkästä aikaa kotona:)

Vierailija

Töitä. Siivotakkin pitäisi mutta tiedän etten jaksa kun illalla pääsen takaisin kotiin ja teen kaikki paperityöt loppuun. Katsoo huomenna sitä sitten kuten myös hiustenpesua mihin ei ole viikkoon ollut jaksamista tai aikaa.

Vierailija

Siivous ja pyykinpesua. Lasten kanssa pitäisi käydä ulkona ja ruokaa laittaa. Illalla odottelen, että muu perhe saa Putouksen katsottua, niin voidaan sitten mennä puolison kanssa harrastamaan seksiä (jota siis annostellaan kerran viikossa, lauantai-iltana). 

Vierailija

Lähdetään papan kanssa auttamaan tyttöämme maatalon hommissa. Juuri teen ruokaa sinne vietäväksi.

Vierailija

Kävin suihkussa ja nyt aamupalalla.
Käytän koirat lenkillä kohta, sitten katselen telkkaria ja lähden töihin 12-21

Illalla kaadun nukkumaan.

Veljeni vartija

No, lähden tietenkin viettelemään naisia kaupungille. Upea hymyni saa naiset orgasmin partaalle. Luontainen charmini saa naiset törmäilemään valopylväisiin, koska ominaistuoksuni on vaan niin tyrmäävä. 

No, oikeasti lähden Omppuun katselemaan leffoja yksinäistä lauantai-iltaa varten ja sitten tulen jakelemaan elämänviisauksiani teille taviksille. 

Hyvää viikonloppua kaikille!

Vierailija

Aamuvarhaisella blondasin juurikasvun, nyt meikkailen, laitan hiukset ja käyn lapioimassa lumet pihalta ja putsaamassa auton. Sitten tankkaamaan, ruokakauppaan ja Motonettiin hakemaan ohjaustehotinöljyä. Työpaikalla pitäis käydä viemässä sairaslomatodistus ja pari koulutehtävää pitäis tehdä myös. Illalla joku hyvä leffa ja hitosti herkkuja napaan.

Vierailija

Meillä on lapset sairaina, joten riippuu vähän siitä, miten heillä menee. Mä yritin saada ratsastustuntia tälle päivälle, mutta olin liian myöhässä. Kai pitää käydä kävelyllä, taitaa olla hiihtämiseen liian kylmä. Oon nyt velttoillut sisällä monta päivää tuon sairastamisen takia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla