Vierailija

Tämä on ehkä ikiaikainen ongelma siitä, että suomalainen (ja venäläinen) ei ole ikinä onnellinen siellä missä on. Carpe diem on vain harhaa.

Suurin osa työttömistä ei halua mitään muuta asiaa omassa elämässään niin paljon kuin että saisi hyvän työn. Kukaan ei halua paskatyötä, vastenmielistä työtä. Sen takia sen nimi on paska, että sitä ei kukaan halua.

Sen sijaan näiden työssäkäyvien "stressaatuneiden" määrä, jotka toivovat jonkun lopun tulevan töihin, on vaikka millä määrin. He eivät tiedä mitä on työttömän arki ja kuvittelevat että se on yhtä rentoutumista heidän työhelvettinsä rinnalla.

HERÄTKÄÄ!

  • ylös 9
  • alas 0

Kommentit (8)

Vierailija

"Mä niin toivon että loppuis tää helvetti" näillä sanoin moni puhuu työstään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Eli sitten pitäisi vaan vaihtaa rooleja.

Mutta eihän se käy, koska työlliset eivät ole valmiita tinkimään elintasostaan.

Vierailija

En allekirjoita väitettä, että työssäkäyvät luulevat työttömillä olevan leppoisaa. Muutama pöljä voi niin luulla, mutta suurin osa ei. Kyllä he tietävät ihan tasan tarkkaan, että oma elämä vaikeutuisi entisestään työttömyyden myötä ja siksi eivät irtisanoudu.

Vierailija

En luopuisi työstäni millään vaikka se luetaan näihin paskatöihin. Toivottavasti ei tarvitsekaan. Moni samalta työpaikalta on lopettanut vaikka ei ole ollut edes uutta työpaikkaa odottamassa. Miten ihmiset uskaltaa!

Vierailija

Mikä työssäkäyvien dissaus nyt on :D Heilläkö ei mielestänne ole oikeutta valittaa uupumisesta sen takia, koska pihit pomot ei palkkaa enempää työntekijöitä ja työt vaan lisääntyy? Kituuttavat töissä sen takia, etteivät halua siihen työttömien murmelinpyörään, jonka ainakin minä tiedän olevan kaikkea muuta kuin miellyttävää elämää. Ei ole kivaa olla jatkuvasti hätyyteltävänä ja karensseilla uhkailtavana, että jotain "aktivoivaa" pitäisi nyt tehdä vaikka väkisin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla