Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pitäisi ostaa pesukone ja kuivausrumpu. Suosittele! Ostetaan uudet lg:n alati rikkiolevan kuivausrummun ja hitaan pesukoneen tilalle. Ja suosituksia mielellään niiltä, joilla uudehkot koneet.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Ostin Siemens pesutornin v.2000 ja moitteettomasti toimii edelleen. Hyvänen aika, se täyttää 18 vuotta kesällä... Täytyy pitää synttärit..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Pitäisi ostaa pesukone ja kuivausrumpu. Suosittele!

No okei. Suosittelen ostamaan pesukoneen ja kuivausrummun!

Vierailija

Itse ostin käytetyt LG:n höyrypesuri+kuivarin reilu neljä vuotta takaperin. Käytin voimassa ollutta takuuta pikkuvian korjaukseen (pieni vinkuna tuli kuivarin elektroniikasta, ilmeisesti lakkaus huono) ja sen jälkeen on pyykkiä pesty ja kuivattu välillä neljäkin koneellista päivässä. Minä ja kaksi lasta taloudessa. Laitteet nähneet jo kaksi muuttoakin.

Erotalouteen jäi vanha LG mistä vaihdettiin kerran toinen pumppu, mutta sekin ollut yli kymmenen vuotta käytössä. Oli hiekkaa reilusti sisäputkissa, että varmaan eksän huoleton pesutyyli vaikutti siihenkin.

Osa perusohjelmista on hitaita energiamerkkien takia. Eli kun vettä käytetään minimaalisen vähän, niin kone joutuu liottelemaan kledjuja vedessä. Tämä on ihan sama kaikilla merkeillä, jos kyljessä on jotain A++ merkintöjä.

Itsellä olisi seuraavakin torni LG. Varsinkin tuo 20 minuutin höyrykäsittely on joskus kiireessä aivan ykkönen, kun pitää freesata esimerkiksi kauluspaita kiireisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla