Lue keskustelun säännöt.
Käyttääkö kukaan enää pinnoittamattomia alumiinisia keittoastioita?
15.01.2018 |
Tilasin Italialaiset alumiinipannut ja -kattilat. Mielestäni ne ovat parhaita keitto- ja paistoastioita mitä maa päällään kantaa. Teräksisiä käytän tomaatti- ja puolukkaruokiin - muutoin aina alumiini.😍
Kommentit (6)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käytän maitoruokiin ja muihin ei-happamiin.
Eipä pala puurot pohjaan.
Ehkä käytän, ehkä en, onko väliä sen ..
Sinkkumies
Käytän pelkkiä pinnoittamattomia. Ei kiinnosta saada elimistöön muovimyrkkyjä teflon-pinnotteista - ja niitähän saa, jos pinta on vähääkään rikki. Ja niin paljoa ei ole varallisuutta tai halua käyttää sitä pelkkiin ruuanlaittovälineisiin, että joka kolhusta ostaisi uuden.
Toivottavasti ei käytä.