Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Käyttääkö kukaan enää pinnoittamattomia alumiinisia keittoastioita?

Vierailija
15.01.2018 |

Tilasin Italialaiset alumiinipannut ja -kattilat. Mielestäni ne ovat parhaita keitto- ja paistoastioita mitä maa päällään kantaa. Teräksisiä käytän tomaatti- ja puolukkaruokiin - muutoin aina alumiini.😍

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
15.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toivottavasti ei käytä.

Vierailija
2/6 |
15.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
15.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä ne siat!

Vierailija
4/6 |
15.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän maitoruokiin ja muihin ei-happamiin.

Eipä pala puurot pohjaan.

Vierailija
5/6 |
15.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä käytän, ehkä en, onko väliä sen ..

Sinkkumies

Vierailija
6/6 |
15.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän pelkkiä pinnoittamattomia. Ei kiinnosta saada elimistöön muovimyrkkyjä teflon-pinnotteista - ja niitähän saa, jos pinta on vähääkään rikki. Ja niin paljoa ei ole varallisuutta tai halua käyttää sitä pelkkiin ruuanlaittovälineisiin, että joka kolhusta ostaisi uuden. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä seitsemän