Jos sankaroosissa on puolet fruktoosia ja laktoosissa on puolet glukoosia
Miksi suositellaan syömään hedelmiä sokerin sijasta ja miksi maitotuotteiden sokeri olisi yhtään sen parempi kuin sakkaroosi?
Kommentit (5)
Hedelmissä on sokerin lisäksi kuitua ja vitamiineja ja hivenaineita.
Niin no, kokonaisuushan se ratkaisee. Sinänsä, jos puhtaasti energiana ajatellaan niin on ihan sama vaikka söisi saman verran puhtaana sokereita muodosta riippumatta. Vaan hedelmissä on kumma kyllä mukana muutakin kuin pelkkää hedelmäsokeria. Esimerkiksi kuituja...ja vitamiineja.
Kokoomuslaista propagandaa! Ei mulla muuta.
Vierailija kirjoitti:
Hedelmissä on sokerin lisäksi kuitua ja vitamiineja ja hivenaineita.
Niin mutta, jos johonkin on vähän lisätty sokeria, on se heti aivan hirveää, vaikka puolet siitäkin sokerista on samaa kuin hedelmissä.
Ja otsikkoon eksyi näköjään väkisin taas autocorrect, puhuin siis sakkaroosista