Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kysymys (suurtalous)keittiöalan ihmisille

Vierailija
07.01.2018 |

Eli noudatatteko kotona kuinka tarkasti tuotteiden merkitsemistä ja vältättekö allergeenien kontaminaatioita? Ja onko lähipiirissänne allergisia/keliaakikkoja/tms? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
Itse teen keikkaluontoisesti keittiötöitä ja olen todennut hyväksi tavaksi kotikeittiössäkin merkitä esim. pakastettaviin ruokiin/leivonnaisiin onko munaa, maitoa, gluteenia ym koska ei sitä välttämättä enää vieraille tarjottavia etsiessä muista millä tuotteilla on jotkut pullat leiponut. Ja ruokaa laittaessa/leipoessa otan aina puhtailla välineillä sokeria, leivinjauhetta ym tai sitten kaadan mittaan, en koskaan siirrä tuotteisiin jäämiä muista tuotteista.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
07.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en tarjoa vieraille pakkasesta. En itsekään söisi pakastettua pullaa.

Ammatti-ihminenkö sanoit olevasi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi kolme