Lue keskustelun säännöt.
Kysymys (suurtalous)keittiöalan ihmisille
07.01.2018 |
Eli noudatatteko kotona kuinka tarkasti tuotteiden merkitsemistä ja vältättekö allergeenien kontaminaatioita? Ja onko lähipiirissänne allergisia/keliaakikkoja/tms? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
Itse teen keikkaluontoisesti keittiötöitä ja olen todennut hyväksi tavaksi kotikeittiössäkin merkitä esim. pakastettaviin ruokiin/leivonnaisiin onko munaa, maitoa, gluteenia ym koska ei sitä välttämättä enää vieraille tarjottavia etsiessä muista millä tuotteilla on jotkut pullat leiponut. Ja ruokaa laittaessa/leipoessa otan aina puhtailla välineillä sokeria, leivinjauhetta ym tai sitten kaadan mittaan, en koskaan siirrä tuotteisiin jäämiä muista tuotteista.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mä en tarjoa vieraille pakkasesta. En itsekään söisi pakastettua pullaa.
Ammatti-ihminenkö sanoit olevasi?