Kumpiko kattila kannattaisi ostaa isommaksi kattilaksi?
Tavallinen viisilitrainen vai samaa kokoluokkaa oleva parsakattila?
Parsakattila olisi periaatteessa hyvä spaghetin keittämisessä ja sosekeiton teossa, koska se olisi kapea malliltaan. Tavallinen kattila olisi taas hyvä vaikkapa kokonaisen broilerin keittämisessä - broilerihan ei taas parsakattilaan mahtuisikaan.
Kummanko kattilan palstalaiset ottaisivat - vai ottaisivatko peräti molemmat?
Kommentit (4)
Magharonin keittäminen onnistuu kan sillä parsakattilalla paremmin.
Tavallinen iso kattila on kätevä kaikessa kokkaamisessa. Viime jouluna tein itse kaikki laatikkoruuat ja olisin ollut pulassa kaikkien juureskuutioideni kanssa, ellei minulla olisi ollut kahta 5 -6 litran kattilaa. Isossa kattilassa voit tehdä myös pienempiä annoksia, mutta pienissä vain pieniä.
Parsakattila! Harvoinhan niitä kokonaisia kanoja keitellään.
Tavallinen viisilitrainen, sillä se käy kaikkeen. Parsaa en ole koskaan keittänyt enkä siksi näe sille minkäänlaista tarvetta.