Mitä shishkebab on?
Kommentit (8)
Vartaassa paistettuja lihapaloja. Siinä mielessä tuo eka kommentti osui, että shashlik on suurin piirtein sama asia. Se ei siis ole vartaan ympärille puristettua jauhelihaa. On sitten alueita ja koulukuntia saako samaan vartaaseen laittaa kasviksia.
Döner kebab on isosta vartaasta veistettyä lihaa eli eri asia.
Aa sähaluu 5 euro kebeb? Laitankko vakevä vai mieto kastikke? Tuleekko mukan? Ethan tarvi kuitti. Kone riki!
Vierailija kirjoitti:
Aa sähaluu 5 euro kebeb? Laitankko vakevä vai mieto kastikke? Tuleekko mukan? Ethan tarvi kuitti. Kone riki!
Ihme jutu! Aina on kone riki ku sorsa.
Suomessa ei taida saada kunnon shishkebabia (tai saslikia) oikein mistään. Ehkä joku perinteinen turkkilainen ravintola esim. Halikarnas Helsingissä tarjoaa. Hyviä dönereitäkään ei kyllä saa melkein mistään, lähinnä Döner Harju ja Eerikin Pippuri. Maakunnissa voi olla jotain helmiä sitten lisäksi.
En lue sitä perus pizza-kebabpaikan pakastettua teurasjätelastua kebabiksi.
"Nyt tehdään tästä miehestä saslikkia!"