Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Riisipuuro uunissa vai perinteisesti keittämällä? Kumpi mielestäsi parempi?

Vierailija
22.12.2017 |

Otsikossa kysymys: perinteinen riisipuuro keittämällä vai uuniversio?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perinteinen! Uuniversio ei ole niin hyvää.

Vierailija
2/12 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vesihauteessa keittämällä pari tuntia. Maku hyvä ja pehmeä, enkä tykkää uunipuuron kuoresta.

Vierailija
4/12 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?

Kyllä pystyy. Ja mitä vaikeaa on keittää riisiä maidossa noin 40min välillä sekoittaen?

Vierailija
5/12 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?

Kyllä pystyy. Ja mitä vaikeaa on keittää riisiä maidossa noin 40min välillä sekoittaen?

Vesihaude on helpoin!

Vierailija
6/12 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?

Kyllä pystyy. Ja mitä vaikeaa on keittää riisiä maidossa noin 40min välillä sekoittaen?

Vesihaude on helpoin!

Kykenen silti keittämään vaivatta noinkin riisipuuroa. Riisipuuron teko ei ole vaikeaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keittämällä teen, en käytä täysmaitoa, mutta kermaa lorautan sekaan ja ison nokareen voita, hieman suolaa, aijai slurps!!

Su ja ma aamupvän ateriaksi joka samalla aamupala ja sitten loppuiltapäivästä jouluruokia.

Vierailija
8/12 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?

Kyllä pystyy. Ja mitä vaikeaa on keittää riisiä maidossa noin 40min välillä sekoittaen?

Miten sen pystyy erottamaan? :O Mulla palaa puuro pohjaan kattilassa jos ei koko ajan sekoita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt on tullut se uusi maito Kiehu tms.

Kukaan koittanut?

Vierailija
10/12 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?

Kyllä pystyy. Ja mitä vaikeaa on keittää riisiä maidossa noin 40min välillä sekoittaen?

Miten sen pystyy erottamaan? :O Mulla palaa puuro pohjaan kattilassa jos ei koko ajan sekoita.

Uunipuurossa on sellainen lievä paistuneen maku. Keitetyssä riisipuurossa ei sellaista ole, mutta se on totta, että jos vähänkin palaa pohjaan, niin sitten keitetty versio maistuu palaneelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Uuni helppouden vuoksi. Kuka edes pystyy maistamaan onko puuro tehty uunissa vai hellalla?

Kyllä pystyy. Ja mitä vaikeaa on keittää riisiä maidossa noin 40min välillä sekoittaen?

Miten sen pystyy erottamaan? :O Mulla palaa puuro pohjaan kattilassa jos ei koko ajan sekoita.

Uunipuurossa on sellainen lievä paistuneen maku. Keitetyssä riisipuurossa ei sellaista ole, mutta se on totta, että jos vähänkin palaa pohjaan, niin sitten keitetty versio maistuu palaneelle.

Juuri se pinta tekee uunipuurosta jumalaista.

Vierailija
12/12 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunipuuro ehdottomasti, mutta ei riisistä vaan ohrasta. Sehän se on aito perinteinen joulupuuro. En tee sitä kovinkaan monta kertaa vuoden aikana, mutta jouluna se on ehdoton. Panen jo edellisenä iltana ryynit likoon vesitilkkaan, jolloin ne alkavat jo pehmetä eikä paistaminen vie niin pitkää aikaa. Jo äiti aikoinaan opetti tuon liottamiskikan. Kyytipojaksi sitten sekahedelmäsoppaa, niin a vot, jo on herkkua!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi viisi