Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Vierailija

Meillä teini istuu tietsikalla, ajelee mopolla kavereilleen tai muuten vaan, ajaa peltoautolla pellolla, rassaa mopoaan ja autoaan, istuu nuotiolla kavereiden kanssa paistamassa makkaraa, käy sählyssä, uimassa ja laskettelemassa, kattoo telkkaa, tekee läksyjä, syö...

Vierailija

Tytöt ovat 14 ja 16 vuotiaat ja viihtyvät todella hyvin kotona ja perheen kanssa. He lueskelevat, ovat puhelimillaan, katsovat telkkaria, leipovat, auttavat kotitöissä, lörpöttelevät keskenään ja meidän muiden kanssa, pelaavat pikkuveljen kanssa lautapelejä ja huolehtivat perheen lemmikistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Läksyjen teon jälkeen kuopus 15 v istuu koko illan koneellaan. Hänen kaikki kaverinsa löytyy sieltä. Neiti 16v. Hengailee kavereidensa kanssa, käy harkoissa ja peleissä ja tekee läksynsä.

Vierailija

Vanhin lapsistamme, just 14 v: kavereiden kanssa tietsikalla, kavereilla toisinaan kylässä ja tekevät yleensä sitten nettijuttuja, koiran lenkitystä, uimista,ulkoilua jopa pulkkamäkeä tai muuta temppuilua mäessä, nuorempien sisarusten vahtimista, kotitöitä yhdessä muun perheen kanssa, piirtämisharrastus ja paljon läksyjä...näistä on meidän teinin illat tehty tällä hetkellä.

Vierailija

Lukiolainen tekee paljon koulutöitä, on myös melko tiivis harrastus. Menee 3-4 iltaa usein sen parissa. 

Sitten tapailee kavereita. 

Meillä on melko vähän ns. yhteisiä koti-iltoja, kun me vanhemmatkin olemme menevää sorttia. Kukaan ei juuri istu telkun ääressä tai pelaile mitään, ei teinikään. Jos istutaan yhdessä, niin syödään hyvin ja keskustellaan. 

Meille on hyvä näin. Ja yhtään en epäile, että joillekin toisille hyvä ihan erilaisella tavalla. 

Vierailija

En tiiä tuolla ulkona se menee :) joskus ei nähä moneen päivään
Tosi itsenäinen poika 14v

Vierailija

Tyttäret 15v ja 17v. Molemmilla on aikaavievä urheiluharrastus, jossa vapaa-aika pitkälti kuluu. Vanhempi käy lisäksi lukiota eli kotihommia siihen liittyen on reilusti. Ylijäävän ajan viettää sisarustensa kanssa ja joskus ehtii tavata ystäviään. Nuoremmalla ei oma harrastus enää ihan niin paljon työllistä, mutta on sen lisäksi ryhtynyt valmentamaan. Kouluhommia tekee, näkee ystäviään, lauleskelee, säätää puhelimella, katselee Netflixiä.

Vierailija

Harrastuksen parissa menee kolme iltaa. Muut on kotona omassa huoneessa nysväämässä tai kavereidensa kanssa jossain lörpöttelemässä.

Vierailija

16-v on kavereillaan/heidän kanssaan kaupungilla tai kotona katsomassa Netflixiä/nukkumassa. Nukkuu nytkin.

Vierailija

Tyttö 15v on koneella, kuuntelee musiikkia, lukee tai käy vapaaehtoistöissä. Harvakseltaan tapaa kavereita koulun ulkopuolella kun suurin osa asuu ympäri kuntaa ja julkinen liikenne on huono enkä minäkään pysty joka ilta kaikkialle repeämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla