Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teettekö joululaatikot valmiiksi pakkaseen vai tuoreina jouluna?

Vierailija
17.12.2017 |

Itse teen soseiksi jääkaappiin aatonaattona ja uunivalmiiksi aattona.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen valmiiksi pakkaseen. Saa ottaa sitten joulunajan rauhallisesti.

Vierailija
2/6 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En huoli keittiööni  ainuttakaan joululaatikkoa. Ei joulu ole mikään syy syödä pahaa ruokaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä pakkaseen, koska syömme aattona muualla. Joulupäivänä ei sitten tarvitse rehkiä eikä ruoka mene samantien vanhaksi vaan voi syödä vielä seuraavanakin päivänä.

Vierailija
4/6 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuoreena tietenkin! Kuka hullu nyt haluaa syödä pakasteita jouluna??

Vierailija
5/6 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kävin tänään ostamassa kaikki joululahjat kerralla. Laatikot haen aaton aattona. Heitän loodan kulhoon, lisään reilusti sulaa voita, kermaa ja siirappia ja riippuen laatikosta mausteita tai hunajaa. Sitten laatikoihin ja aattona uuniin.

Vierailija
6/6 |
17.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen tänään ja pakastan raakoina. Jouluna uuniin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän kaksi