Teettekö joululaatikot valmiiksi pakkaseen vai tuoreina jouluna?
Itse teen soseiksi jääkaappiin aatonaattona ja uunivalmiiksi aattona.
Kommentit (6)
En huoli keittiööni ainuttakaan joululaatikkoa. Ei joulu ole mikään syy syödä pahaa ruokaa.
Yleensä pakkaseen, koska syömme aattona muualla. Joulupäivänä ei sitten tarvitse rehkiä eikä ruoka mene samantien vanhaksi vaan voi syödä vielä seuraavanakin päivänä.
Tuoreena tietenkin! Kuka hullu nyt haluaa syödä pakasteita jouluna??
Kävin tänään ostamassa kaikki joululahjat kerralla. Laatikot haen aaton aattona. Heitän loodan kulhoon, lisään reilusti sulaa voita, kermaa ja siirappia ja riippuen laatikosta mausteita tai hunajaa. Sitten laatikoihin ja aattona uuniin.
Mä teen tänään ja pakastan raakoina. Jouluna uuniin.
Teen valmiiksi pakkaseen. Saa ottaa sitten joulunajan rauhallisesti.