Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Glögi
16.12.2017 |
Haluisin tehdä terästettyä glögiä. Ehkä punaviinillä terästettynä. Millä viinillä ja millä mitrasuhteilla kannattaa tehdä.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Minä teen glögkutsuille kahta sorttia. Ovella tarjoan mukillisen sellaista, jossa on 80 % hehkuviiniä ja 20 % pirtua. Sekaan kanelia, rusinoita, mantelia ja ripaus kardemummaa. Se on aika äkyisää, siinä koskenkorvan vahvuista.
Sitten kerron, että muissa tarjoilupisteissä on mietoa punaviiniglögiä ja ovelta voi käydä hakemassa vahvaa. Mieto glögi on 40 % punkkua, 40 % hehkuviiniä ja 20 % koskenkorvaa. Siinä 22 - prosenttista siis.
Itse juon kuumaa mehua ja kuuntelen vieraiden juttuja. Loppuillasta ne alkavat olla aika mielenkiintoisia...