Syöttekö perunankuoretkin vai heittättekö menemään?
Kommentit (8)
Nyt vielä saa omasta maasta vastanostettua perunaa jossa on niin ohut kuori että keittämisen jälkeen vain muussaan haarukalla. Kaupan perunat kuorin.
Syön yleenä perunat kuorineen, jotkut pitävät laiskana kun en viiti kuoria,
maistuu paremmalta, tiedä sitten.
Perunasato on nyt juuri parhaimmillaan. Syödään potut, kuoret ja varretkin. Perunankukat on kauniita maljakossa.
En kuori perunoita, miksi kuoria, perunat voi syödä kuorineen. Viimeisen kerran kuorin 35 vuotta sitten.
Keitettyjen perunoiden kuoret paahdettuina tai paistettuina ovat suurta herkkua Pariisissa. Olivat jo iät ajat sitten ja nyt joissain sosekeittojen resepteissä meilläkin neuvotaan ripottelemaan jatkojalostettuja perunankuoria keiton päälle. Maistuvat todella hyviltä esim. basilikanmakuisella Neito-öljyllä rapeaksi paistettuina.
Syön aina perunat kuorineen. Maistuu paremmalta ja kuulemma ravintoaineitakin on paremmin.
Häh?