Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinkahan suuri riski on sairastua elintapasairauksiin tai syöpään jos syö paljon tyydyttynyttä rasvaa, sokeria ja melko paljon suolaa jos muita riskitekijöitä ei ole?

Vierailija
19.10.2017 |

Painoindeksi 21, ei tupakoi, ei käytä juuri lainkaan alkoholia, kemikaalialtistus vähäistä. Verenpaine selvästi normaali. Miten suuren riskin muodostavat vain ruokaan liittyvät paheet ilman ylipainoa jos muita riskitekijöitä ei oikeastaan ole?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
19.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entä kolesteroliarvot?

Kokeile tätä laskuria:

https://www.thl.fi/fi/web/kansantaudit/sydan-ja-verisuonitaudit/finrisk…

Vierailija
2/3 |
19.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tyydyttymätön rasva on riski. Se aiheuttaa helposti tulehduksia. Syö voita.

Sokeri on paha.  Syöpä kasvaa sokerilla.

Terveisin korkean syöpäriskin nainen. Olen opiskellut asiaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
19.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heh, tulihan tähänkin tuollainen höpönlöpökommentti voin terveellisyydestä.