Uusavuttomien jauheliha!
Porkkanajauheliha voi hyvää päivää..eiköhän jokainen jaksa raastaa porkkanaa sekaan jos haluaa varmaan makukin yök kun siellä vakuumissa muhii..hintaa on porkkanalla--
Kommentit (15)
Ihan on hyvä keksintö ja olen sentään keittiössä elävä Martta
Ei se ole tyhmä joka myy vaan joka ostaa.
Miksi se mainos on niin vastenmielinen. Haisevan ja likaisen näköinen spurgujänis. Lisäksi tuotteen nimi on Popo. Popo tarkoittaa kenkää. Luotaantyöntävää.
Olen nähnyt vakuumiin pakattuja keitettyjä ja kuorittuja kananmunia..sievästi pötkössä pötkottelivät.
Ne kananmunat ja porkkana/jauheliha kuvastavat suomalaisten kykyä tehdä ruokaa. Ei nykyään osata pestä käsiä edes ennen ruuan valmistusta. Sormukset,pitkät kynnet.... hyi hlve! Hyvää ruokahalua
Vierailija kirjoitti:
Miksi se mainos on niin vastenmielinen. Haisevan ja likaisen näköinen spurgujänis. Lisäksi tuotteen nimi on Popo. Popo tarkoittaa kenkää. Luotaantyöntävää.
Saksan kielessä, siis lastenkielessä, Popo tarkoittaa pyllyä. Ei se tuota tuotetta ainakaan houkuttelevammaksi tee.
Vierailija kirjoitti:
Esim reumakäsillä ei niin vaan onnistukaan. Siskoni kävi just käsileikkauksessa eikä onnistuisi häneltäkään.
Tämä.
Meillä ostetaan sitä, se porkkana on siinä popossa keitettyä ja soseutettua ja se tekee ihan erilaisen rakenteen kun raa´an porkkanan raastaminen jauhelihan sekaan.
Plus et kun töistä ja koulusta tullaan ja aikaa ruoan tekemiseen on se puoli tuntia ennen harrastuksia, en mä ainakaan jouda porkkanoita keittelee ja soseutamaan.. En edes raastamaan.
Koko ajan meuhkataan miten lihansyöntiä pitäis terveys- ja ympäristösyistä vähentää ja sit kun tehdään tällainen tuote, joka oikeasti sitä vähentäisi edes vähän ilman et joutuu luopumaan llihasta, se haukutaan uusavuttomien idioottien tuotteeksi. Huoh.
Vierailija kirjoitti:
Meillä ostetaan sitä, se porkkana on siinä popossa keitettyä ja soseutettua ja se tekee ihan erilaisen rakenteen kun raa´an porkkanan raastaminen jauhelihan sekaan.
Plus et kun töistä ja koulusta tullaan ja aikaa ruoan tekemiseen on se puoli tuntia ennen harrastuksia, en mä ainakaan jouda porkkanoita keittelee ja soseutamaan.. En edes raastamaan.
Koko ajan meuhkataan miten lihansyöntiä pitäis terveys- ja ympäristösyistä vähentää ja sit kun tehdään tällainen tuote, joka oikeasti sitä vähentäisi edes vähän ilman et joutuu luopumaan llihasta, se haukutaan uusavuttomien idioottien tuotteeksi. Huoh.
Pakkaseen voi tehdä valmiiksi keitetyistä porkkanoista sosetta. Siitä saa nopsaan laatikon, pihvejä tai keiton.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä ostetaan sitä, se porkkana on siinä popossa keitettyä ja soseutettua ja se tekee ihan erilaisen rakenteen kun raa´an porkkanan raastaminen jauhelihan sekaan.
Plus et kun töistä ja koulusta tullaan ja aikaa ruoan tekemiseen on se puoli tuntia ennen harrastuksia, en mä ainakaan jouda porkkanoita keittelee ja soseutamaan.. En edes raastamaan.
Koko ajan meuhkataan miten lihansyöntiä pitäis terveys- ja ympäristösyistä vähentää ja sit kun tehdään tällainen tuote, joka oikeasti sitä vähentäisi edes vähän ilman et joutuu luopumaan llihasta, se haukutaan uusavuttomien idioottien tuotteeksi. Huoh.
Pakkaseen voi tehdä valmiiksi keitetyistä porkkanoista sosetta. Siitä saa nopsaan laatikon, pihvejä tai keiton.
Kyllä ja jos näin ajatellaan olethan kasvattanut myös ne porkkanat itse eikä olisi hassumpaa jos possunkin...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä ostetaan sitä, se porkkana on siinä popossa keitettyä ja soseutettua ja se tekee ihan erilaisen rakenteen kun raa´an porkkanan raastaminen jauhelihan sekaan.
Plus et kun töistä ja koulusta tullaan ja aikaa ruoan tekemiseen on se puoli tuntia ennen harrastuksia, en mä ainakaan jouda porkkanoita keittelee ja soseutamaan.. En edes raastamaan.
Koko ajan meuhkataan miten lihansyöntiä pitäis terveys- ja ympäristösyistä vähentää ja sit kun tehdään tällainen tuote, joka oikeasti sitä vähentäisi edes vähän ilman et joutuu luopumaan llihasta, se haukutaan uusavuttomien idioottien tuotteeksi. Huoh.
Pakkaseen voi tehdä valmiiksi keitetyistä porkkanoista sosetta. Siitä saa nopsaan laatikon, pihvejä tai keiton.
Miksi? Kun kaupasta saa jauhelihaa, johon joku on sen valmiiksi laittanut ja meidän lapsista se kasviksia inhoavakin syö siitä tehtyä ruokaa.
Meillä tarjotaan vihanneksia ja kasviksia muutenkin toki, mutta ei tuo popo lisänä huonoa ole, kun jauhelihasta ruokaa jokatapauksessa tehdään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä ostetaan sitä, se porkkana on siinä popossa keitettyä ja soseutettua ja se tekee ihan erilaisen rakenteen kun raa´an porkkanan raastaminen jauhelihan sekaan.
Plus et kun töistä ja koulusta tullaan ja aikaa ruoan tekemiseen on se puoli tuntia ennen harrastuksia, en mä ainakaan jouda porkkanoita keittelee ja soseutamaan.. En edes raastamaan.
Koko ajan meuhkataan miten lihansyöntiä pitäis terveys- ja ympäristösyistä vähentää ja sit kun tehdään tällainen tuote, joka oikeasti sitä vähentäisi edes vähän ilman et joutuu luopumaan llihasta, se haukutaan uusavuttomien idioottien tuotteeksi. Huoh.
Pakkaseen voi tehdä valmiiksi keitetyistä porkkanoista sosetta. Siitä saa nopsaan laatikon, pihvejä tai keiton.
Miksi? Kun kaupasta saa jauhelihaa, johon joku on sen valmiiksi laittanut ja meidän lapsista se kasviksia inhoavakin syö siitä tehtyä ruokaa.
Meillä tarjotaan vihanneksia ja kasviksia muutenkin toki, mutta ei tuo popo lisänä huonoa ole, kun jauhelihasta ruokaa jokatapauksessa tehdään.
Helppoa, halvempaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä ostetaan sitä, se porkkana on siinä popossa keitettyä ja soseutettua ja se tekee ihan erilaisen rakenteen kun raa´an porkkanan raastaminen jauhelihan sekaan.
Plus et kun töistä ja koulusta tullaan ja aikaa ruoan tekemiseen on se puoli tuntia ennen harrastuksia, en mä ainakaan jouda porkkanoita keittelee ja soseutamaan.. En edes raastamaan.
Koko ajan meuhkataan miten lihansyöntiä pitäis terveys- ja ympäristösyistä vähentää ja sit kun tehdään tällainen tuote, joka oikeasti sitä vähentäisi edes vähän ilman et joutuu luopumaan llihasta, se haukutaan uusavuttomien idioottien tuotteeksi. Huoh.
Pakkaseen voi tehdä valmiiksi keitetyistä porkkanoista sosetta. Siitä saa nopsaan laatikon, pihvejä tai keiton.
Kyllä ja jos näin ajatellaan olethan kasvattanut myös ne porkkanat itse eikä olisi hassumpaa jos possunkin...
Kasvatan porkkanoita mutta ne menee napoateluun. Syksyllä porkkanat on kaupoissa hyviä ja halpoja, joten laitan pakkaseen talvem varalle.
Esim reumakäsillä ei niin vaan onnistukaan. Siskoni kävi just käsileikkauksessa eikä onnistuisi häneltäkään.