Miksi Mäkkäri ja Burger King käyttävät ranujen paistamisessa auringonkukkaöljyä, vaikka se on täynnä monityydyttymättömiä rasvahappoja?
On siis suorastaan myrkkyä kuumennettuna. Johtuuko tämä kustannussyistä, mausta vai ehkä saatavuudesta? Maailmassa kun on paljon muitakin rasvoja, joilla voisi ne ranut paistaa, jos yhtään on asiakkaidensa terveydestä kiinnostunut.
Kommentit (8)
Fatman kirjoitti:
Pakkoko on syödä, jos pelottaa?
En ymmärrä miten minun syömiseni liittyvät ketjun kysymykseen?
Ap
Niin, ja miksi aseiden ammuksissa käytetään hyvin haitallista lyijyä? Raskasmetalli ja kaikkee!!!
Vierailija kirjoitti:
Niin, ja miksi aseiden ammuksissa käytetään hyvin haitallista lyijyä? Raskasmetalli ja kaikkee!!!
Ammuksilla ja pikaruoalla lienee eri käyttötarkoitus.
Vierailija kirjoitti:
On siis suorastaan myrkkyä kuumennettuna. Johtuuko tämä kustannussyistä, mausta vai ehkä saatavuudesta? Maailmassa kun on paljon muitakin rasvoja, joilla voisi ne ranut paistaa, jos yhtään on asiakkaidensa terveydestä kiinnostunut.
Jos ne olisivat kiinnostuneita asiakkaidensa terveydestä, ne lopettaisivat toimintansa kokonaan.
No ei sillä oikeasti ole mitään väliä, jos syö ranskalaisia vain muutaman kerran vuodessa. Jos siellä mäkkärissä käy joka päivä mätöllä, niin auringonkukkaöljy tuskin on ainoa terveysongelma.
"Ranut?"