Turkkilainen jugurtti, päiväys mennyt, voiko käyttää?
Eihän jugurtti päiväyksen jälkeen heti pilalla ole, ja leivontaan yms. käyttäisinkin ihan huoletta. Mietin vain miten uskaltaisiko tsatsikin vääntää muutama päivä vanhasta turkkilaisesta jugusta? Päiväys 25.pvä, eli vasta 3 pv sitten mennyt päiväys. Ja siis avaamaton purkki tietty.
Kommentit (5)
Toisaalta onhan se riskaabelia tehdä kreikkalainen ruoka turkkilaisesta raaka-aineesta, voi sota syttyä.
Vierailija kirjoitti:
Toisaalta onhan se riskaabelia tehdä kreikkalainen ruoka turkkilaisesta raaka-aineesta, voi sota syttyä.
Toki tämä riski täytynee ottaa huomioon, heh.
ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Toisaalta onhan se riskaabelia tehdä kreikkalainen ruoka turkkilaisesta raaka-aineesta, voi sota syttyä.
Toki tämä riski täytynee ottaa huomioon, heh.
ap
Natoon voinee vedota, sanoa, että älkää nyt viitsikö, samassa sopassahan olette! :D Mutta tosiaan, jos jogurtti on aivan normaalin näköistä ja makuista, niin oikein hyvin voi käyttää.
Voi käyttää. Jääkaapissa ollut avaamaton jugurtti on syömäkelpoista helposti vielä pari viikkoa myöhemminkin. Toki silmiä ja muita aistielimiä kannattaa aina käyttää ja tarkastaa tuote.
Aivan hyvin uskaltaa.