Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten ihmeessä joku voi paistaa jotain ilman voita

Vierailija
11.09.2017 |

Rasvahan on paistamisessa olennainen osa.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi on hyvää, mutta ei se nyt sentään ainoa rasva ole.

Vierailija
2/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan helposti, käytän rypsiöljyä. Ei siihen paistamiseen maitorasvaa tarvita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin, eikös olekin ihmeellistä. Valtaosa maailman kansalaisista EI käytä voita, vaan öljyjä tai vaikkapa ihraa paistamiseen. Ja hyvää tulee!

Vierailija
4/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rypsi käy vaan moottorisahan terien voitelemiseen ja siihenkin jos muuta ei ole. Oliiviöljy/kookosöljy/ lisää tähän sopiva.

Vierailija
5/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekonia ja jauhelihaa paistetaan tietenkin ilman rasvaa, nehän ovat ihan hullun rasvaisia. Jos lisää paistorasvaa ja sitten vielä lihasta tulee sitä rasvaa ihan hulluna, niin piankos se koko pannullinen lilluu rasvassa. Hyi!

Vierailija
6/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan helposti, käytän rypsiöljyä. Ei siihen paistamiseen maitorasvaa tarvita.

Rypsiöljyä :D:D:D:D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rypsi käy vaan moottorisahan terien voitelemiseen ja siihenkin jos muuta ei ole. Oliiviöljy/kookosöljy/ lisää tähän sopiva.

Oliiviöljy ei ole ihanteellinen paistamiseen. Miedolla lämmöllä ehkä, kuumalla ei.

Vierailija
8/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi on hyvää, mutta ei se nyt sentään ainoa rasva ole.

Ei olekaan ainoa, kookosöljy on myös ok paistamiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilepa paistaa kananmunia ilman voita.

Tulee hyviä.

Vierailija
10/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä meillä käytetään oikeaa voita ja kermaa aina ruuanlaitossa. Ja juodaan oikeaa maitoa eli täysmaitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pekonia ja jauhelihaa paistetaan tietenkin ilman rasvaa, nehän ovat ihan hullun rasvaisia. Jos lisää paistorasvaa ja sitten vielä lihasta tulee sitä rasvaa ihan hulluna, niin piankos se koko pannullinen lilluu rasvassa. Hyi!

Älä ylenkatso rasvaa, hyvää ravintoa.

Vierailija
12/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ihan helposti, käytän rypsiöljyä. Ei siihen paistamiseen maitorasvaa tarvita.

Rypsiöljyä :D:D:D:D

Kyllä. Terveellistä ja hyvät paisto-ominaisuudet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ihan helposti, käytän rypsiöljyä. Ei siihen paistamiseen maitorasvaa tarvita.

Rypsiöljyä :D:D:D:D

Kyllä. Terveellistä ja hyvät paisto-ominaisuudet.

Juuri päinvastoin.

Vierailija
14/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

On muitakin rasvoja kuin voi.

Valitsen rasvan maun mukaan, eli kun kokkaan eri puolilta maailmaa peräisin olevia ruokalajeja niin käytän sellaista paistorasvaa mitä kussakin maassa on tapana käyttää tai joka ruokalajiin kuuluu. Joskus se on voi ja joskus jotain muuta. Terveellisyyttä en ajattele vaan makua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
11.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Rypsi käy vaan moottorisahan terien voitelemiseen ja siihenkin jos muuta ei ole. Oliiviöljy/kookosöljy/ lisää tähän sopiva.

Oliiviöljy ei ole ihanteellinen paistamiseen. Miedolla lämmöllä ehkä, kuumalla ei.

Tätä olen aina ihmetellyt, vastausta saamatta: Muuttuuko se oliiviöljy jotenkin myrkyksi, kun sitä kuumentaa? Vai tarkoitetaanko vain, että siitä häviää hyödylliset ominaisuudet, joita siinä väitetään olevan?

Itse käytän usein paistorasvana voin ja oliiviöljyn sekoitusta. Pidän kummankin mausta, ei räisky niin paljon kuin pelkkä voi, ja ruskistaa paremmin kuin pelkkä oliiviöljy.