Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras lättytaikina?

Vierailija
09.09.2017 |

Pliis ohje, jolla varmasti tulee ihanat, rapeareunaiset lätyt.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
09.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laitan 2x desiä maitoa, reilu x desiä vehnäjauhoja, x kpl munia ja sokeria maun mukaan ja ripaus suolaa. Joskus luin jostain että osan nesteestä voisi korvata kivennäisvedellä, jolloin saisi taikinaan kuohkeutta ja täten lättyihin rapeutta, mutta en ole itse kokeillut. Karkeammat vehnäjauhot saattaa myös toimia paremmin.

Vierailija
2/2 |
09.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä paistamisessa voita äläkä pihtaile sen kanssa niin tulee kauniit ja herkulliset letut.

M

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla