Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tiesittehän, että pensaspavut (ne herneenpalon näköiset) pitää kuumentaa yli 80astetta. Muuten tulee myrkytys!

Vierailija
31.08.2017 |

Sisältävät lektiiniä, joka estää proteiinin hajoamisen kehossa ja muuta.

Härkäpapuhan on puolestaan herneen sukuinen kasvi, ei papu nimestään huolimatta, joten ei myrkyllinen.

Tällainen tietoisku vaan.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
31.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitti iskä!

Vierailija
2/7 |
31.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiesin.

Kuivatuille pavuille 80 astetta ei välttämättä riitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
31.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niitä pitää keittää 10min, ainakin niin mua on opetettu ettei tuu myrkytystä. Vanha kansa tietää.

Vierailija
4/7 |
31.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuumennus ei riitä, pitää keittää!! Googlaa vaikka!

Vierailija
5/7 |
31.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletan että paloille riittää tuo 80astetta 10 minuutin kuumennus.

ja kuivattujen papujen kanssa liotus ja keittäminen.

Vierailija
6/7 |
31.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Härkäpapu on virna, ei herne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
31.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tule, jos ei suuria määriä syö. Höyryttäminenkin riittää välillä liotuksen jälkeen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi seitsemän