Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Valmistatko koskaan porsaankyljyksiä?
Kommentit (6)
Tämän vuoden aikana vasta kerran. Paistoin pannulla värin pintaan n.5 min., maustoin ja lisäsin kermaa ja sinappia pari teelusikallista.. Annoin hautua kannen alla muistaakseni reilun vartin. Hyvää tuli :)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Laitan vuokaan kyljysten lisäksi mausteita (suolaa ja pippuria), kermaa ja sinappia. Vaihdellen mukaan myös hunajaa, sitruunaa, jne. Sitten kerroksittain kyljyksiä ja paprikaa sekä sipulia.
Uunissa pidän noin 1,5 tuntia, joskus unohtuu sinne pidemmäksikin aikaa.
Uunipellillä 45min 225 asteessa. Tulee sellaisia kuivia ja maukkaita. Paistettuna ne on kuin söisi märkää kengänpohjaa.
Alue: Aihe vapaa
En enää, koska jostain syystä niissä on nykyään hirveesti luunsiruja.