Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Valmistatko koskaan porsaankyljyksiä?

Vierailija
26.08.2017 |

Millaisella ohjeella? Kauanko uunissa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
26.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En enää, koska jostain syystä niissä on nykyään hirveesti luunsiruja.

Vierailija
2/6 |
26.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämän vuoden aikana vasta kerran. Paistoin pannulla värin pintaan n.5 min., maustoin ja lisäsin kermaa ja sinappia pari teelusikallista.. Annoin hautua kannen alla muistaakseni reilun vartin. Hyvää tuli :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
26.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan vuokaan kyljysten lisäksi mausteita (suolaa ja pippuria), kermaa ja sinappia. Vaihdellen mukaan myös hunajaa, sitruunaa, jne. Sitten kerroksittain kyljyksiä ja paprikaa sekä sipulia.

Uunissa pidän noin 1,5 tuntia, joskus unohtuu sinne pidemmäksikin aikaa.

Vierailija
4/6 |
26.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä se sika!

Vierailija
5/6 |
26.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä se sika!

Vierailija
6/6 |
26.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunipellillä 45min 225 asteessa. Tulee sellaisia kuivia ja maukkaita. Paistettuna ne on kuin söisi märkää kengänpohjaa.