Syöttekö sipulia paljon raakana
?
Kommentit (27)
Valkosipulia menee kynsitolkulla päivässä raakana. Kaakelberkki tuoksahtaa aika ajoin melko vinhalle.
Kevätsipulin versoja ja ruohosipulia tulee syötyä.
"kreikkalaisessa" salatissa myös sipuli raakana.
Joskus sipulia leikatessa pienen palasen syön myös raakana.
Raaoista sipuleista jää älyttömän hyvä jälkimaku suuhun ja se vieläpä kestää pitkään.
Joka päivä reilusti punasipulia salaatissa. Nam nam!
En tiedä pystyisinkö lopettamaan vaikka saisin 100% varmuuden että tämä vuosia jatkunnut helvetillinen ummetus ja vatsan turvotus johtuu siitä. No joo kyllä mä pystyisin! Saisin elämäni takaisin.
Söisin aina salaatin seassa ja aterioilla, mutta haju puskee seuraavana päivänä niin vahvasti ihosta läpi, etten voi syödä kuin vapaapäiviä edeltävinä päivinä :/
En syö raakaa sipulia, vaikka siitä maksettaisiin. En ole koskaan pitänyt sen mausta ja lisäksi pienikin pala raakaa sipulia saa aikaan sen, että "syön" sipulia vielä seuraavanakin päivänä. Jos ruoassa on sipulia, sen pitää olla kunnolla kypsää, eli makeaksi haudutettua. Söisin mielelläni esim. sienisalaattia, mutta se sipuli, miksi sitä pitää työntää joka paikkaan.
Tykkäisin syödä, mutta siitä jää niin ällöttävä maku suuhun ja kurkkuun koko loppupäiväksi ja illaksi, ja vielä seuraavana aamunakin röyhtäyttää. Sama juttu raa'assa paprikassa, en voi sitäkään syödä vaikka haluaisin.
Söisin, mutta on niin paha refluksi, että en voi edes syödä juuri kypsennettynäkään.
En syö, siitä tulee jostain syystä pää kipeäksi. Kypsänä syön tosi paljon, hyvää!
Syötyäni raan sipulin otin vaan esiin ja tarkistin olenko lihonut.
Sen jälkeen reitin papereita arkistoidakseni ne kansioon.
Mietin vaan... onkohan se liian voimakasta ruokaa noidaksi haluavalle.
ap
Vierailija kirjoitti:
Mietin vaan... onkohan se liian voimakasta ruokaa noidaksi haluavalle.
ap
Älä anna lapsellesi raakaa sipulia! Muuten hän ei ikinä pääse Tylypahkaan.
Täällä kanssa salaatissa menee, mutta pitää aina melkein huuhdella suuta ettei se maku jäisi suuhun. Minkäs teet kun sopii tosi hyvin salaattiin..
Sipulia en voi sietää, pieneksi silputtuna tai jauheena ruuan seassa se on ok, mutta muuten ei. Mutta valkosipuli, nam! Syön sitä reilusti joka päivä, ihan sama vaikka haisen. Kaikki lapseni ovat myös ihan pienestä pitäen rakastaneet valkosipulia, varmaan kohdusta asti tottuneet.
Hiivatti, muistelisin että siellä noita koulussa sitä sipulia rouskittiin ja ihan raakana, se oli ihanaa aikaa se. Sen jälkeen yhdessä niillä luudilla liideltiin ja lemuttiin niin vietävästi Joskus tehtiin joku loitsukin sitä kynsilaukkaa maistellessa ja haistellessa. Opettajana toimi Aliisan noita mummo sehän se vasta sipuli hirmu olikin!
Miksi sitä raakaa sipulia tungetaan salaatteihin? Eikö se voisi olla tarjolla eri kulhossa niille, jotka haluavat pilata salaattinsa?
Jep, kahta asiaa teen paljaaltaan!