Mitä syöt päivän aikana?
Itsellä aamupala: kaurapuuro marjoilla ja kahvi
Lounas: sitä mitä töissä on tarjolla
Välipala: Yleensä joku hedelmä
Päivällinen: Tavallista kotiruokaa, tänään riisiä ja kanakastiketta
Iltapala: Leipää ja kuppi teetä
Kommentit (12)
Näihin kyselyihin vastaa aina pelkästään ne, joilla on säännöllinen ja terveellinen ruokavalio. Kukaan ei koskaan kerro että sipsejä aamupalaksi ja kilo irtokarkkeja lounaaksi, vaikka katukuvasta näkee, että 90% mammoista vetää just sitä.
Eilinen menu:
Aamupala: kaksi lasillista vettä, ruisleipää, makkaraa, juustoa ja maustekurkkua. Kahvi maidolla.
Lounas: broileri-makaronilaatikko, tomaattia. Juomaksi vettä.
Välipala: banaani, leipää makkaralla. Kahvia maidolla.
Päivällinen: lounaan rippeet. Kahvia.
Iltapala: ruisleipää juustolla ja makkaralla.
.
.
Lisäksi juon janojuomaksi reilusti vettä. Leivät syön ilman levitteitä.
Aamulla kermakahvia. Joskus lisään siihen lusikallisen voita.
Lounaaksi salaatti jollain proteiinilla ja joku rasvaus. Tai sitten joku keitto.
Päivälliseksi kunnon ateria alkuruokineen, pääruokineen ja jälkkäri myös. Lchf.
Iltatee.
Aamulla kaksi palaa ruisleipää, päällä joko hummusta tai Violife-vegaanijuustoa + tuorekurkkua tai paprikaa
Lounas työpaikan lähellä olevassa ravintolassa, vegaaninen
Iltapäivällä kaksi samanlaista voileipää kuin aamulla, jos on töiden jälkeen liikuntaa tai muita menoja
Illalla salaatti tai wok-vihanneksia tai lämpimiä kasviksia + tofua tai muuta proteiinia
Päivän mittaan kaksi kupillista vihreää teetä ja runsaasti vettä. Joskus olutta tai viiniä - tai oikeastaan aika usein.
Lounaan, välipalan, illallisen ja iltapalan. Miten joku jaksaa kertoa, mitä syö.
Eilinen päivä:
aamupala: kaurapuuro, jossa 1 rkl hampunsiemerouhetta, kahvia ja 1 real- ruisleipä (päällä keijua 75% ja juustosiivu)
Välipala: banaani ja kaksi näkkileipää (päällä keiju + juustosiivut)
Päivällinen: kasvispasta (paprikaa, sipulia, tomaattia, kesäkurpitsaa, oliiveja ja täysjyväspagettia)
Iltapala: yosa, kolme cracote - leipää (päällä kevyt tuorejuustoa) ja omena
Samoilla ruoilla mennään tämäkin päivä. Puuro välillä tökkii pahasti, mutta opettelen ajattelutapaa, että ruoka on polttoainetta eikä jokaisen aterian kuulu olla mitään herkkua. Haluan voida hyvin ja siinä sivussa pudottaa painoa. Herkkujakin syön jos haluan, mutta nykyään ei tee edes mieli mitään.
Aamupala: kahvi.
Lounas: Milloin mitakin, yleensa kotona tehty, pastaa lisukkeilla.
Paivallinen: Yleensa joku keitto tai salaatti.
Valipaloina tuoremehua, pahkinoita, tummaa suklaata ja hedelmia.
Illalla saatan syoda jogurtin tai sitten en, joskus jopa pienen annoksen seuraavan paivan lounasta.
En asu Suomessa ja taalla missa asun, monet naispuoliset tyokaverit skippaavat koko lounaan, kuittaavat sen kahvilla ja tupakalla. Itse vaikutan suursyomarilta naiden varpusten rinnalla.
Vierailija kirjoitti:
Näihin kyselyihin vastaa aina pelkästään ne, joilla on säännöllinen ja terveellinen ruokavalio. Kukaan ei koskaan kerro että sipsejä aamupalaksi ja kilo irtokarkkeja lounaaksi, vaikka katukuvasta näkee, että 90% mammoista vetää just sitä.
Juuri tein aloituksen "Tämän aamun JÄRKYTTÄVÄ ruokspäiväkirja" lue sieltä
Aamulla 07.30: 4dl marjasmoothie
Aamupäivällä 9.00: iso tee
Lounaalla 10.30: sitä mitä työssä on tarjolla reilu annoa ilman jälkiruokaa
Iltapäivällä 13.00: kahvi
(Salipäivänä 15.30 ennen salia omena tai banaani)
Päivällinen 19.00: perus kotiruokaa normi annos
(Jos on nälkä ennen nukkumaan menoa niin teetä ja hedelmä)
- Aamulla herättyäni, noin 10-11 maissa (eli nyt): kuppi vahvaa kahvia, lasi vettä
- Iltapäivällä (14-16) pieni välipala, joko pari ruisleivän palaa tai kevyt ateria
- Illalla (19-22) teen "kunnon ruoan", tänään pitkään haudutettua ragua
En juurikaan napostele päivän mittaan, ei vain maistu ruoka ennen iltaa. Päivä menee jotenkin pirteämmin kun ei syö paljoa, mutta tankkaa kunnolla ja kaikessa rauhassa (ja ehkä hyvässä seurassa) illalla.
Aamupala: kaurapuuro/jukurttia & mysliä, puolikas kananmuna ja joku hedelmä
Lounas: edellisillan jämiä (esim. kvinoaa ja kasviksia) / salaattibaarista salaatti
Välipala: hedelmäsalaattia, treenipäivänä lisäksi rahkaa
Iltaruoka: kunnon lämmin ruoka, esim. lohta ja perunaa, salaattia, wokkia, etc.
Iltapala: rahkaa/puuroa/joku herkku
Tältä näyttää suunnilleen arkisin mun ruokavalio, vapaapäivinä herkutellaan. Päivän aikana tulee satunnaisesti vedettyä jotain pientä herkkua.
aamulla en juo kun kahvia. lounaalla yleensä mukana joku salaatti. seuraavan aterian syöm kotona, perus kotiruokaa ja iltapalalla karjalanpiirakoita/leipää yms