Jääkaapissa on kylmäsavulohituorejuustoa. Mitä tekisit siitä?
Kommentit (17)
Sekoittaisin kermaviiliin, maustaisin sinapilla, pippurilla, suolalla ja purjolla. Sekaan tonnikalaa. Laittaisin wrappien täytteeksi.
Käyt ostamassa croisantteja ja täytät ne tolla. Tilliä myös.
Muovailisin siitä miehelle tekopimperon, aito hajukin on jo mukana.
Haluaisin käyttää sen ihan ruoanlaittoon, mutta en keksi mihin ruokaan sitä voisi käyttää. En syö niin paljon leipää, että menisi siinä.
Vierailija kirjoitti:
Sekoittaisin kermaviiliin, maustaisin sinapilla, pippurilla, suolalla ja purjolla. Sekaan tonnikalaa. Laittaisin wrappien täytteeksi.
Tämä on kiva idea!
Ihmettelisin suuresti miten moinen sotku on kaappiini päätynyt. Minä ostan kalan ja tuorejuuston erikseen.
Sitä voi myös sivellä nukkuvan miehen sukuelimeen, niin herätessään mies luulee saaneensa yöllä pilllllua.
Rieskarullia. Sekoita juustoon jotain raikastavaa, esim. kurkkukuutioita, tillisilppua ja väriksi vaikka paprikaa. Levitä rieskalle, kääri rullalle. Anna asettua jääkaapissa. Leikkaa sopiviksi napsimispaloiksi iltaa odotellessa.
Minä täyttäisin herkkusieniä ja grillaisin ne.
Keittäisin ison kattilan pastaa ja nauttisin soossina.
Maalahden limppua ja tuota. Ehkä rapeaa salaattia, tuoretta tilliä, kananmunaa ja katkarapuja lisäksi. Tai sitten uuniperunoiden täytteenä.
Paistaisin iltapalaksi ylijääneitä keitettyjä uusia perunoita ja pienittyä kesäsipulia ja sekottaisin niihin.
Söisin hyvien keksien päällä ja joisin hyvää, viileää valkoviiniä (Riesling?). Voisin tuunata juustoa tillisilpulla ja raastetulla sitruunankuorella.
Siitä voisi myös tehdä Skagen -massaa: lisää kermaviiliä/ ranskakermaa, rilliä ja silputtuja katkarapuja. Tarjoa alku- tai yöpalana ruisleivän (saaristolaistyyppistä) päällä.
Lukisin tuoteselosteen jonka perusteella heittäisin sen pois,