Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Teetkö itse kananugetit?

Vierailija
19.07.2017 |

Tästä lähtien teen. broilerin rintafileestä. Tosi helppoa. Nyt kun löytyi pankojauhoja. Korppujauhoillakin tuli hyviä. Ja ei todellakaan ole mitään teurasjätettä sisässä.

Pari maustamisreseptiä löytyi netistä niin saa vaihtelua. Jälkikasvu kehui paremmiksi kuin einesnugetit.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
19.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu. Pankojauhoja en ole kokeillut, mutta korppujauho-parmesaani-yhdistelmällä tulee myös hyvää.

Vierailija
2/4 |
19.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen joskus kyllä. 

Nyt en ole aikoihin syönyt nuggetteja muutenkaan, voisikin tehdä joku päivä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
19.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos parmesaanivinkistä. Kokeillaan! Suurin ongelma oli pankojauhojen löytäminen kaupasta. Ei ollut siellä missä oletti olevan. Löytyivät sieltä missä japanilaisen ruuan/sushin ainekset. Jauhohyllystä oli turha etsiä.

Vierailija
4/4 |
19.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tee, nytkin ostin x-traa. Kieltäydyn sinällään välttelemästä "teurasjätettä" koska mielestäni kaikki täytyy käyttää mahdollisimman hyvin ravinnoksi, en vain voi vedellä pelkkiä fileitä.