Teetkö itse kananugetit?
Tästä lähtien teen. broilerin rintafileestä. Tosi helppoa. Nyt kun löytyi pankojauhoja. Korppujauhoillakin tuli hyviä. Ja ei todellakaan ole mitään teurasjätettä sisässä.
Pari maustamisreseptiä löytyi netistä niin saa vaihtelua. Jälkikasvu kehui paremmiksi kuin einesnugetit.
Kommentit (4)
Teen joskus kyllä.
Nyt en ole aikoihin syönyt nuggetteja muutenkaan, voisikin tehdä joku päivä.
Kiitos parmesaanivinkistä. Kokeillaan! Suurin ongelma oli pankojauhojen löytäminen kaupasta. Ei ollut siellä missä oletti olevan. Löytyivät sieltä missä japanilaisen ruuan/sushin ainekset. Jauhohyllystä oli turha etsiä.
En tee, nytkin ostin x-traa. Kieltäydyn sinällään välttelemästä "teurasjätettä" koska mielestäni kaikki täytyy käyttää mahdollisimman hyvin ravinnoksi, en vain voi vedellä pelkkiä fileitä.
Juu. Pankojauhoja en ole kokeillut, mutta korppujauho-parmesaani-yhdistelmällä tulee myös hyvää.