Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Erotatko ravintola-annoksen mausta, onko kokki röökannut...?

Vierailija
12.07.2017 |

Kyllähän sen erottaa.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jos on tuhkiksena käyttänyt annosta.

Vierailija
2/14 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelen hankkimaan apua, niin pääset hiljalleen eroon tästä pakkomielteestäsi nikotiinituotteita kohtaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heh,,,, ilmeisesti en, koska en ole edes tullut ajatelleeksi asiaa. 

Erotatko sinä, jos kokki on käynyt paskalla ennen kuin rupeaa värkkämään sun annosta?

Vierailija
4/14 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse asiassa terveystarkastajien ruokanäytteisiin tarttuu usein ulostebakteereita, koska kokin kakallakäynti.

Vierailija
5/14 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä sen erottaa, viimeistään siitä tupakannatsasta, joka melkein aina tarttuu hampaisiin. Onneksi yleensä on tuhkaa ripsahtanut annoksen päälle, joten osaa jo varoa, eikä joudu niin usein valittamaan.

Vierailija
6/14 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiköhän ammattikokki osaa hommansa poltti tai ei.. Porukoilla huomaa, kun molemmat polttaa ja kumpikaan ei pidä kauheasti suolasta. Silti sitä on aina ihan liikaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
12.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelen kotona syömistä vakuumipakkauksista ja kaikkein mieluummin pakastetuista. 

Jos siis tuollainen tulee edes mieleen. Ravintolasyömisen riskit tuskin kulminoituvat keittiöhenkilökunnan tupakanpolttoon. On ihan muuta, esim. huonosti säilytetty raaka-aine. 

Ja on kuule tavallista... 

Vierailija
8/14 |
13.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole ikinä vielä tähän päivään mennessä maistanut.

Teorissa jos kokki polttaisi keittiössä kuin korsteeni. Käsittelisi tupakansavun kellastamin pikku kätösin jotain miedonmakuisia ruoka-aineita. Siitä voisi jäädä havaittava jälki. Salaatinlehtiin tai kurkkuun esimerkiksi.

Onneksi on elämässä suurempiakin murheita mitä miettiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
13.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Missä ravintolassa on kokilla lupa polttaa? Työpaikkoja nekin ovat, laki kieltää polttamisen.

Vierailija
10/14 |
13.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koko ajan takaoven nurkilla ne polttavat...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
13.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Missä ravintolassa on kokilla lupa polttaa? Työpaikkoja nekin ovat, laki kieltää polttamisen.

No ei kai ne keittiössä polta tietenkään, vaan pihalla.

Ja en itse ole kyllä maistanut, enkä edes ajatellut koko asiaa. Tarjoilijasta voi haistaa, jos on vasta käynyt tupakalla, mutta ruoasta en ole maistanut koskaan. Ehkä en ole käynyt riittävän huonoissa ravintoloissa sitten?

Vierailija
12/14 |
16.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ällöttää kun kokit röökaavat yhtenään keittiön ulko-ovella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
16.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ööh....että mitähän vittua?

Vierailija
14/14 |
16.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Missä ravintolassa on kokilla lupa polttaa? Työpaikkoja nekin ovat, laki kieltää polttamisen.

Hamppuforumin kyselyssä yleisimmäksi ammatiksi tuli kokki. Että kyllä moni polttaa muttei välttämättä tupakkaa. Tästä ei kannata hermostua koska kannabiksen käyttäjät suhtautuvat ruokiin vakavasti. Omasta puolesta voin sanoa että annoksen pitää aina olla täydellinen että sen kehtaa antaa asiakkaalle vietäväksi. Siitä on kyllä toistakymmentä vuotta kun viimeksi rahaa vasten kokkasin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan neljä kahdeksan