Erotatko ravintola-annoksen mausta, onko kokki röökannut...?
Kommentit (14)
Suosittelen hankkimaan apua, niin pääset hiljalleen eroon tästä pakkomielteestäsi nikotiinituotteita kohtaan.
Heh,,,, ilmeisesti en, koska en ole edes tullut ajatelleeksi asiaa.
Erotatko sinä, jos kokki on käynyt paskalla ennen kuin rupeaa värkkämään sun annosta?
Itse asiassa terveystarkastajien ruokanäytteisiin tarttuu usein ulostebakteereita, koska kokin kakallakäynti.
Kyllä sen erottaa, viimeistään siitä tupakannatsasta, joka melkein aina tarttuu hampaisiin. Onneksi yleensä on tuhkaa ripsahtanut annoksen päälle, joten osaa jo varoa, eikä joudu niin usein valittamaan.
Eiköhän ammattikokki osaa hommansa poltti tai ei.. Porukoilla huomaa, kun molemmat polttaa ja kumpikaan ei pidä kauheasti suolasta. Silti sitä on aina ihan liikaa!
Suosittelen kotona syömistä vakuumipakkauksista ja kaikkein mieluummin pakastetuista.
Jos siis tuollainen tulee edes mieleen. Ravintolasyömisen riskit tuskin kulminoituvat keittiöhenkilökunnan tupakanpolttoon. On ihan muuta, esim. huonosti säilytetty raaka-aine.
Ja on kuule tavallista...
En ole ikinä vielä tähän päivään mennessä maistanut.
Teorissa jos kokki polttaisi keittiössä kuin korsteeni. Käsittelisi tupakansavun kellastamin pikku kätösin jotain miedonmakuisia ruoka-aineita. Siitä voisi jäädä havaittava jälki. Salaatinlehtiin tai kurkkuun esimerkiksi.
Onneksi on elämässä suurempiakin murheita mitä miettiä.
Missä ravintolassa on kokilla lupa polttaa? Työpaikkoja nekin ovat, laki kieltää polttamisen.
Koko ajan takaoven nurkilla ne polttavat...
Vierailija kirjoitti:
Missä ravintolassa on kokilla lupa polttaa? Työpaikkoja nekin ovat, laki kieltää polttamisen.
No ei kai ne keittiössä polta tietenkään, vaan pihalla.
Ja en itse ole kyllä maistanut, enkä edes ajatellut koko asiaa. Tarjoilijasta voi haistaa, jos on vasta käynyt tupakalla, mutta ruoasta en ole maistanut koskaan. Ehkä en ole käynyt riittävän huonoissa ravintoloissa sitten?
Ällöttää kun kokit röökaavat yhtenään keittiön ulko-ovella.
Vierailija kirjoitti:
Missä ravintolassa on kokilla lupa polttaa? Työpaikkoja nekin ovat, laki kieltää polttamisen.
Hamppuforumin kyselyssä yleisimmäksi ammatiksi tuli kokki. Että kyllä moni polttaa muttei välttämättä tupakkaa. Tästä ei kannata hermostua koska kannabiksen käyttäjät suhtautuvat ruokiin vakavasti. Omasta puolesta voin sanoa että annoksen pitää aina olla täydellinen että sen kehtaa antaa asiakkaalle vietäväksi. Siitä on kyllä toistakymmentä vuotta kun viimeksi rahaa vasten kokkasin.
No jos on tuhkiksena käyttänyt annosta.