Tässä kaikki, mitä muistan omalle kohdalleni sattuneen noin kahden kuukauden aikana:

Viimeset menkat oli toukokuussa, oon tehny kolme RFSU:n raskaustestiä, kaikki ollu negoja.

Henkistyn helpommin kuin ennen, esim. itkin, kun katsottiin miehen kanssa Baby Boss-elokuvaa ja kun mies lauloi. Oon kans ollu äreä. Rinnat on ollu turvonneet ja älyttömän arat noin kaks viikkoa, hajuaisti, joka on muutenkin tosi tarkka, on voimistunut ja joskus aamulla partaveden tuoksu ällöttää. Haistan hajuja, joita mies ei haista tai jotkin asiat tuoksuvat ihan ihmeellisille, esim. miehen hengitys koirankekseiltä (meillä ei ole taloudessa lemmikkejä) tai niska ruusuilta (ei ole kotona kukkiakaan)

Vatsa toimii paremmin, koko selkä ollu kipeenä, yhtenä päivänä tuntu, et on kuumetta. Kerran oli vatsa jatkuvasti kipeä kolme päivää ja pari viikkoa sitten lantiosta kohtuun saakka viiltävää kipua, jota jatkui tuntikaupalla. (luulin liitos/kiinnittymiskivuksi)

Ulkona syödessä koen, että ilma loppuu ja tarvitsen lisää happea. Pissattaa tosi usein, tunnin sisällä ainakin kaks kertaa. Päivisin ja iltaisin väsyttää, vaikka nukkuisin 11 tunnin yöunet ja en pysty nukahtamaan ennen klo 3-5 aamulla. Lisäksi illalla tulee kuuma oli, rintsikat puristavat ja on jatkuva jano.

Ruokahalu pysynyt ennallaan, tekee mieli sekä makeaa että suolaista. Palelen usein. Nenä oli jossain vaiheessa aina aamuisin tukossa.

Usein tulee fiilis, et housut puristaa tai on epämukavat, paino ei ole kuitenkaan noussut.

Menkat ollu aina säännölliset, kerran 17v jääny pois ja tunnistan kyllä, kun menkat on alkamassa, aina samat oireet. En tiedä kierron normaalipituutta, koska en ole pitänyt menkoista kirjaa. Mitään tiputteluvuotoja sun muuta ei ole ollut, valkovuoto pysynyt ennallaan.

Ja tän vauva.fi raskauslaskurin mukaan olisin 5 vko ja 6 pv raskaana.

Sovittiin miehen kanssa, et mennään terveyskeskukseen ens kuussa, jos menkat ei ala. Molemmilla on kuitenkin haaveena saada lapsia. Ja emme käytä mitään ehkäisymenetelmää.

Luin, että oireeton raskaus on mahdollista, voinko sittenkin olla raskaana?

  • ylös 0
  • alas 0

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla