Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten iso osa ihmisistä muuttuu aivottomiksi kun ne perustaa perheen? Enää ei ole olemassa yhdessä viihtyviä yksilöitä, vaan joku kummallinen sulauma, jolla on oma maku ja mielipiteet. Meidän perheen mielestä tai meidän perhe tykkää siitä ja siitä... Tehdään asioita perheenä. Mitä helvettiä sekin tarkoittaa? Eikö asioita voi tehdä yksilöt yhdessä? On perhepetiä, perhelomia, perheautoja, perheravintoloita jne. Tämä on erityisesti naisten laji ja liittyy vahvasti siihen, että tätiytyminen on alkanut. Perheestä tulee elämän ainoa sisältö ja kiinnostuksen kohde. Yhden asian varassa eläminen tekee kuitenkin ihmisestä ahdasmielisen.

  • ylös 14
  • alas 3

Kommentit (6)

Vierailija

kateus on vahvana tässä? vai etkö pysty ajattelemaan asiaa niiden lasten kautta? minkä sinä näet aivottomuutena on niiden lasten lapsuus for god's sake

  • ylös 3
  • alas 13
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
kateus on vahvana tässä? vai etkö pysty ajattelemaan asiaa niiden lasten kautta? minkä sinä näet aivottomuutena on niiden lasten lapsuus for god's sake

Ajattelemaan lasten kautta? Kyllä lapsille olisi hyväksi olla yksilöitä alusta asti. Lapsillakin saa ja pitää olla oikeus omiin mielipiteisiinsä. 

  • ylös 10
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kyllähän siinä sellainen epämiellyttävä hösötysmentaliteetti iskee pintaan joissain tapauksissa. Voisihan sitä perheyttä elää ihan tavallisestikin, eikä niin ärsyttävän yliaktiivisesti. Meidän se ja se sitä ja tätä.

Vierailija

No perhe on se ihmisen elämän perusyksikkö, vaikka sitä ei nykyajan sosiaalidemokraattinen individualismia ja feminismiä tihkuva ajatuksenjuoksu pysty myöntämään. Tietysti on aina myös vanhojapiikoja ja poikia, lapsettomia, leskiä sekä muita yksinäisiä susia. Koko ihmisen elämä kuitenkin perustuu perheeseen.
Se että ihminen on yksilö, on silkkaa vasemmistopropagandan tuotetta. Ihminen on vain yhteisönsä, perheensä yksi osa. Aivottomuutta on, jos ei paikkaansa maailmassa ymmärrä ja kuvittelee olevansa perheestä riippumaton.

Vierailija

[quote=Vierailija]No perhe on se ihmisen elämän perusyksikkö, vaikka sitä ei nykyajan sosiaalidemokraattinen individualismia ja feminismiä tihkuva ajatuksenjuoksu pysty myöntämään. Tietysti on aina myös vanhojapiikoja ja poikia, lapsettomia, leskiä sekä muita yksinäisiä susia. Koko ihmisen elämä kuitenkin perustuu perheeseen.
Se että ihminen on yksilö, on silkkaa vasemmistopropagandan tuotetta. Ihminen on vain yhteisönsä, perheensä yksi osa. Aivottomuutta on, jos ei paikkaansa maailmassa ymmärrä ja kuvittelee olevansa perheestä riippumaton.[/quote

Individualismi liittyy oikeistolaisuuteen, ei vasemmistoon ja sosiaalidemokratiaan. Vasurit haluavat ulkoistaa vastuun elämästään toisaalle ja olla muiden holhottavana. Jos nyt tällä on jotain tekemistä perheiden kanssa, on tuo kollektiivinen perheyksikkö lähempänä vasemmistoa kuin oikeistoa.

Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2015 suomalaisista asui yksin 42% ja enintään kahden hengen ruokakunnassa 75%. Tässä valossa tuo toteamus, että "koko ihmisen elämä perustuu perheeseen" on naurettava. Suurin osa ihmisistä vastaa kyllä ihan itse omista asioistaan ja elää tällöin täyttä ja onnellista elämää. Sukulaisia voi olla, mutta ne eivät määritä ihmisen olemassaoloa, vaan ovat vain mukava lisä elämässä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla