Vierailija

Usein ihmetellyt miksi ei ole esim. nais pitsakuskiakaan.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Useimmat pitsapaikkojen pitäjät tulevat kulttuureista, joissa naiset ovat kotona lasten kanssa. Kävin Classic Pizzassa, joka ei ole ulkkisvetoinen ja siellä oli kyllä naisia työssä.

  • ylös 11
  • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On naisia monessakin pizzapaikassa töissä. Yhtä hyvin voisi kysyä miksi roskakuskeina on enemmän miehiä tai sairaanhoitajina naisia. Tietyt alat vain on sukupuolien suhteen vääristyneitä. Usein täysin ilman mitään varsinaista syytä miksi näin pitäisi olla.

Vierailija

Näissä pizzerioissa ja ravintoloissa ylipäätään, joissa on idän suunnalta kotoisin oleva omistaja on yleensä miespuolinen ja hän sitten kutsuu kotimaastaan muita sukulaismiehiä tai kavereita töihin itselleen. Jossain vaiheessa, kun he saavat pysyvän oleskeluluvan, niin he käyvät hakemassa vaimot kotimaastaan ja tavallisesti naiset jäävät kotiin ja hoitavat myöhemmin syntyvät lapset. Nämä naiset saattavat kyllä työkkärin ja KELA:n pakottamana käydä jonkun kielikurssin ja olla muutaman harjoittelujakson kaupankassalla tai päiväkodissa, mutta harvoin sen enempää työllistyvät sitten mihinkään.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Eikö ole? Kyllä niissä pizzapaikoissa on, joissa minä käyn.

Komppi tälle.

Olen itsekin ollut pitseriassa töissä, oli kyllä mukava työpaikka vaikka palkka ei mikään kummoinen ollutkaan.

Vierailija

Ehkä teillä Siilinjärvellä, Vihannissa ja Äänekoskella nyt sattuu olemaan miespitseria. Täkäläisissä on myös naisia töissä, myös siinä, jota joku kutsuisi karvakäsipitsapaikaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla