Vierailija

Olen takonut itseäni nyrkillä päähän itseäni koska vihaan itseäni.

  • ylös 2
  • alas 2

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kärvistellyt raskauskivuissa ja raahannut itseni kahdesti pienelle kävelylle koiran kanssa. Rämpyttänyt tablettia.

Vierailija

Nukkunut kymmeneen. Käynyt torilla munkkikahveilla. Torikirpparilta löysin puoli tusinaa samanlaisia juomalaseja kuin lapsuuskodissa, joten ostin ne pois kuljeksimasta. Kotona laitoin kalakeittoa lounaaksi ja torilta ostettuja mansikoita maitotiivisteeseen (se pikkuinen purkki) dipattuna.

Ruokalevon jälkeen kävin tunnin lenkillä puistossa. Päiväkahvit ja kaupoilla. Viileä suihku ja katkarapupasta päivälliseksi. Äsken kävin vielä kaupasta lakritsijäätelöä ja nyt nautiskellaan ilta-auringosta parvekkeella.

Mummeli

Etsittiin papan kanssa muovista liukumäkeä synttäripojalle. Ajeltiin suurinpiirtein koko kaupungin marketit ja lelukaupat läpi. Lopulta se löytyikin ihan oman kylän HalpaHallista ja vieläpä -40% hintaan.
Sen rundin jälkeen en ole jaksanut tehdä oikeestaan mitään. Paitsi keitin kahvit ☕️
 

Vierailija

Katsonut elokuvan Kaiken teoria. On jo melko vanha elokuva, mutta vasta nyt katsoin. Ihana elokuva!

Vierailija

Töissä kerrankin ihana päivä, lomalle, ystävien kanssa grillatut, mansikat,pakkaaminen matkalle Saksaaan

Vierailija

Siivonnu, käyny kaupas ja lenkillä, tehny ruokaa ja tiskannu, kitkeny kasvimaata, keränny tippuneita oksia pihasta, ruokkinu siiliä ja oravaa....ja leikannu veitsellä palan sormen päästä 😢 siinä tärkeimmät

Vierailija

Hoitanut omia ja toisten elukoita. Kuskannut lapsen parturiin. Käynyt kaupassa. Laittanut ruokaa. Keittänyt kahvia. Syönyt ruokaa ja juonut kahvia. Käynyt autoajelulla. Kastellut kukkia ja kasvimaata. Lukenut e-kirjaa tabletilta. Katsonut tv:tä. Torjunut päänsärkyä moneen otteeseen. Eiköhän siinä taas ole yhdelle päivälle.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Olen takonut itseäni nyrkillä päähän itseäni koska vihaan itseäni.

Juu aivan oikein. Tämä oli metafora.

Vierailija

Ollut töissä, tullut kotiin, käynyt lenkillä ja kaupassa, tehnyt ruokaa, syönyt hyvin ja nyt chillaan loppuillan ja nautiskelen alkavasta viikonlopusta.

Vierailija

Olin shoppailemassa, ostin mekon ja paidan. Autokoulun vikan vaiheen teoriatunti. Ostin sohvan. Illalla kävin Suviseuroilla!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla