Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi punaista lihaa demonisoidaan, vaikka kysehän on lähinnä lihavalmisteiden ja liian vähäisen kuidun aiheuttamista terveyshaitoista?

Vierailija
23.06.2017 |

Punaisessa lihassa on paljon terveydelle edullisia vitamiineja, hivenaineita ja hyvää protskua.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
23.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisko rasvojen laatu?

Vierailija
2/5 |
23.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olisko rasvojen laatu?

Mitä tarkoitat?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
23.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jossain dokumentissa mainittiin joku aine, jota on punaisessa lihassa ja jota ihmisen suolisto ei pysty kunnolla hojottamana tai prosessoimaan. Kyse ei siis ollut kolesterolista tai mistään tällaisesta vaan jostain muusta. Tämän epäiltiin johtavan suolistosyöpiin ja tulehdustilaan kehossa. Kroonista tulehdustilaahaan epäillään nykyään ahtautuvien suonien syyksi, kolesterolia ei niinkään.

Vierailija
4/5 |
23.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jossain dokumentissa mainittiin joku aine, jota on punaisessa lihassa ja jota ihmisen suolisto ei pysty kunnolla hojottamana tai prosessoimaan. Kyse ei siis ollut kolesterolista tai mistään tällaisesta vaan jostain muusta. Tämän epäiltiin johtavan suolistosyöpiin ja tulehdustilaan kehossa. Kroonista tulehdustilaahaan epäillään nykyään ahtautuvien suonien syyksi, kolesterolia ei niinkään.

Siis sulla ei ole mitään konkreettista tietoa. Kuulit jotain jostain joskus :)

Vierailija
5/5 |
23.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tutkimuksessa n. 450 000 ihmistä, kuolleisuutta lisäsi vain prosessoitu liha (lihavalmisteet).

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23497300