Voiko makaronilaatikon seoksen tehdä valmiiksi ja paistaa uunissa vasta seuraavana päivänä?
Voisko sen tehdä jo täysin valmiiksi munamaitoineen päivineen ja heittää mökillä sit vaan uuniin? Onko joku kokeillut?
Voisin tietty paistaa sen jo kotonakin, mutta parempaa se olisi uunilämpimänä kuin mikrosta.
Kommentit (6)
Munamaito siinä on se nopeimmin pilaantuva osa, joten se kannattaa lisätä vasta juuri ennen paistamista.
Olen tehnyt, mutta munamaito saattaa imeytyä makaroneihin oudosti. Lisäisin munamaidon vasta juuri ennen uuniin laittoa (voishan senkin tehdä jo valmiiksi vaikka limupulloon).
No tota... miksi se munamaito on vaikea tehdä vasta just ennen uuniin laittoa? Ja miten ajattelit kuljettaa nesteisen vuuan? :D Toki jos teet jauhelihamakaronilaatikkoa, niin jauhelihat voi paistaa etukäteen, mutta ei se nyt kovin vaikeaa oo heittää ne makaronit ja munamaidot vuokaan jauhelihan kanssa. Menee ehkä minuutti. (Kun katsos, makaroneja ei tartte keittää etukäteen jos laittaa tarpeeksi nestettä, mutta voithan sä toki nekin keittää etukäteen...)
Tein kerran. Munamaito haihtunut eli imeytynyt makarooneihin. Laita munamaito myöhemmin..
Voit tietenkin!