Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko makaronilaatikon seoksen tehdä valmiiksi ja paistaa uunissa vasta seuraavana päivänä?

Vierailija
21.06.2017 |

Voisko sen tehdä jo täysin valmiiksi munamaitoineen päivineen ja heittää mökillä sit vaan uuniin? Onko joku kokeillut?
Voisin tietty paistaa sen jo kotonakin, mutta parempaa se olisi uunilämpimänä kuin mikrosta.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit tietenkin!

Vierailija
2/6 |
22.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munamaito siinä on se nopeimmin pilaantuva osa, joten se kannattaa lisätä vasta juuri ennen paistamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi ihan hyvin tehdä noin

Vierailija
4/6 |
22.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt, mutta munamaito saattaa imeytyä makaroneihin oudosti. Lisäisin munamaidon vasta juuri ennen uuniin laittoa (voishan senkin tehdä jo valmiiksi vaikka limupulloon).

Vierailija
5/6 |
22.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No tota... miksi se munamaito on vaikea tehdä vasta just ennen uuniin laittoa? Ja miten ajattelit kuljettaa nesteisen vuuan? :D Toki jos teet jauhelihamakaronilaatikkoa, niin jauhelihat voi paistaa etukäteen, mutta ei se nyt kovin vaikeaa oo heittää ne makaronit ja munamaidot vuokaan jauhelihan kanssa. Menee ehkä minuutti. (Kun katsos, makaroneja ei tartte keittää etukäteen jos laittaa tarpeeksi nestettä, mutta voithan sä toki nekin keittää etukäteen...)

Vierailija
6/6 |
22.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein kerran. Munamaito haihtunut eli imeytynyt makarooneihin. Laita munamaito myöhemmin..