Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi jotkut syö chiliä?

Vierailija
14.06.2017 |

En ymmärrä. Ei kukaan voi varsinaisesti pitää siitä.

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ei voisi pitää?

Vierailija
2/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku nyt vaan sattuu pitämään siitä. Se, että sinä et pidä, ei tarkoita etteikö joku muu voisi. Härregyyd, kasva jo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

miksi jotkut syö [laita tähän joku oma inhokkisi].

En ymmärrä. Ei kukaan voi varsinaisesti pitää siitä.

Vierailija
4/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siks kun se on parasta. Laitan sitä melkein kaikkiin ruokiin. Mä en voi ymmärtää miten jotkut syö vuohenjuustoa ja homejuustoa. Yäk.

Vierailija
5/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siks kun se on parasta. Laitan sitä melkein kaikkiin ruokiin. Mä en voi ymmärtää miten jotkut syö vuohenjuustoa ja homejuustoa. Yäk.

No juustot harvemmin saa aikaan mitään kamalaa poltetta suuhun.

Vierailija
6/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten joku voi syödä parsakaalia??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tahtoo haastaa itsensä?

Vierailija
8/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tahtoo haastaa itsensä?

Ja samalla chili vapauttaa endorfiiniä, mikä aiheutta mielihyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Siks kun se on parasta. Laitan sitä melkein kaikkiin ruokiin. Mä en voi ymmärtää miten jotkut syö vuohenjuustoa ja homejuustoa. Yäk.

No juustot harvemmin saa aikaan mitään kamalaa poltetta suuhun.

Mä judt tykkään siitä potkusta. Ja tulisuuteen tottuu ja kestää vaan enempi. Mut noi juustot maistuu ihan kamalalle villasukalle

Vierailija
10/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja miksi? Tykkään chilistä ja kasvatan niitä itse. Suosin vähän miedompia lajikkeita, koska en pysty syömään mitään tositulisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi kukaan kyselee tyhmiä?

En ymmärrä. Ei sellaisesta voi kukaan pitää.

Vierailija
12/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söin juuri jalapeno-lihapullapastaa ja hyvää oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se voimistaa ruuan muita makuja, siinä on vitusti C-vitamiinia, se vapauttaa endorfiineja, kiihdyttää aineenvaihduntaa. Se vaan on hyvää.

Mietoja chilejä on helvetin hyvä täyttää esim jollakin juustolla ja lihalla, kalalla, kanalla. Nämä grillin kautta tarjottimelle ja kylmää olutta, ihan vitun hyvää mättöä.

Ens syksynä saa taas omasta pellosta luomuchilejä. Viime kesän sadon red savina habanerot oli ainakin 2 kertaa isompia, kuin kaupan habanerot. Hedelmäisiä, pippurisia, tulisia, ai että, ahh.

Yks ainut ghost pepper (naga/bhut jolokia) iti ikuisuuden (koko kevät), kituvan näköinen taimi keväällä, nytpä kasvaa jo hyvin.

Vierailija
14/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

poppamies kirjoitti:

Se voimistaa ruuan muita makuja, siinä on vitusti C-vitamiinia, se vapauttaa endorfiineja, kiihdyttää aineenvaihduntaa. Se vaan on hyvää.

Mietoja chilejä on helvetin hyvä täyttää esim jollakin juustolla ja lihalla, kalalla, kanalla. Nämä grillin kautta tarjottimelle ja kylmää olutta, ihan vitun hyvää mättöä.

Ens syksynä saa taas omasta pellosta luomuchilejä. Viime kesän sadon red savina habanerot oli ainakin 2 kertaa isompia, kuin kaupan habanerot. Hedelmäisiä, pippurisia, tulisia, ai että, ahh.

Yks ainut ghost pepper (naga/bhut jolokia) iti ikuisuuden (koko kevät), kituvan näköinen taimi keväällä, nytpä kasvaa jo hyvin.

Puhut asiaa, wannabe-coolista kielenkäytöstä kirosanoineen silti alanuoli. Sori.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

poppamies kirjoitti:

Se voimistaa ruuan muita makuja, siinä on vitusti C-vitamiinia, se vapauttaa endorfiineja, kiihdyttää aineenvaihduntaa. Se vaan on hyvää.

Mietoja chilejä on helvetin hyvä täyttää esim jollakin juustolla ja lihalla, kalalla, kanalla. Nämä grillin kautta tarjottimelle ja kylmää olutta, ihan vitun hyvää mättöä.

Ens syksynä saa taas omasta pellosta luomuchilejä. Viime kesän sadon red savina habanerot oli ainakin 2 kertaa isompia, kuin kaupan habanerot. Hedelmäisiä, pippurisia, tulisia, ai että, ahh.

Yks ainut ghost pepper (naga/bhut jolokia) iti ikuisuuden (koko kevät), kituvan näköinen taimi keväällä, nytpä kasvaa jo hyvin.

Puhut asiaa, wannabe-coolista kielenkäytöstä kirosanoineen silti alanuoli. Sori.

Ei jaksa tällaisella ö-luokan palstalla olla aina niin korrekti, sori hei.

Vierailija
16/21 |
14.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

olen masokisti

Vierailija
17/21 |
15.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten joku voi syödä parsakaalia??

Parsakaali on kuin anaaliseksi. Jos on lapsena pakotettu; ei aikuisenakaan maistu.

Vierailija
18/21 |
15.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ymmärrän hyvin. Chili on vastenmielistä, pelkkä hajukin yököttää. Mutta en ehkä tekisi aiheesta aloitusta kun siitä saa vaan kuraa.

Vierailija
19/21 |
15.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön chiliä joka ikinen päivä. Koska rakastan sitä!

Käytän tulisempia lajikkeita, miedommista en enää saa mitään irti. Ei edes maistu kunnolla.

Chiliin tulee himo! :-D

Olen kasvissyöjä, ja käytän sitä kaikkiin ruokiin.

Vierailija
20/21 |
15.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osa syö maun takia, osa egoilun takia ja osa molempien takia. Itselleni pääasia on maku. Käytän pieniä määriä chilisoosia tai tuoretta chiliä ruuanlaitossa. Pelkkää tulisuutta en lisää, vaan pitää olla hyvän makuista soosia tai chiliä. Toisaalta onhan se pieni tulisuuskin kiva joissakin ruuissa, joten on sekin yleensä toivottu ominaisuus kun chiliä käyttää. 

Voimakkaita chilejä en oikein ymmärrä, mutta ehkä niihin tottuu ajan myötä ja pitää siirtyä tulisempiin. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme neljä