Missä asteessa vois lämmittää kanankoivet uunissa. En omista mikroa ja..
Siis paistoin kanankoipia tänään uunissa ja niitä jäi yli. Huomista ajatellen pitäis jotenki lämmittää. Riittäiskö 100 astetta ja 20minuuttia tai jotain sinne päin?
Kommentit (6)
Voi tsiisus...ei nyt millään pahalla,mutta...etköhän sä selviä :D
No jos ne on jo kerran kypsennetty, niin voit syödä vaikka kylmänä. Lämmitä sen verran ku haluat. Älä kuitenkaan liikaa, tai muuten niistä tulee ihan kuivia.
Ei kannata käyttää alle 1000 celsiusasteen lämpöä. Voit muuten saada listerian,trikiinin,lintuinfluenssan,salmonellan ,borrelioosin tai jopa koteloituvan medusan.
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata käyttää alle 1000 celsiusasteen lämpöä. Voit muuten saada listerian,trikiinin,lintuinfluenssan,salmonellan ,borrelioosin tai jopa koteloituvan medusan.
Ja muuttua Sipiläksi.
Anteeksi.. muutin vasta omaan ekaan kotiin ja tietääkseni kysyvä ei tieltä eksy. Mutta kiitos edes yhdestä asiallisesta vastauksesta :)
Ihan sama, kunhan niistä tulee kuumia. Vaikka 200 astetta ja vartti. Jos eivät ole vielä kuumia, niin pitempään.