Miten teette uunissa riisin ja kanan?
Siihen tapaan, että riisi on alla ja kanat päällä. Miten maustatte sen?
Kommentit (8)
Opettelisitte kokkaamaan av-palstalla roikkumisen sijasta.
Olen kuullut, että koivet sipulipedillä ovat hyviä. Tietääkö joku, mitä sipulipetiin tulee, olisi terveellistä varmaan.
Porkkana, varsiselleri, sipuli ja riisi, klassikko, joka maistuu aina.
Jo tulleiden ohjeiden lisäksi ananasta ja kermaa, riisiä ja broilerin rintaleikettä paloiteltuna ja chilissä paistettuna.
Valkosipulikanaa ja chiliä kiinalaisessa ravintolassa - eipä tarvitse tiskata...
Laitan huoneenlämmössä n. tunninajan olleet broilerinkoivet 225 asteiseen uuniin n. 45min. Sitten lisään 11/2-2 normaalia kahvikupillista riisiä väleihin ja n. 2kertaisen kuppi määrän valmiiksi kiehuvaa vettä yhdellä kanaliemikuutiolla. Vielä 15-20 min 225 kokeile riisejä 15 min kohdalla, ettei mene ylikypsiksi. Riisien kanssa samaan aikaan voi laittaa kasviksia tms.sekaan.
Jos laitat broilerin suoraan jääkaapista pidä niitä ensin n. 10min kauemmin kuin huoneenlämmöstä.
Kiehautan myös veden ja siinä liemikuution. Astiaan riisi, hernemaissiporkkana-pussi, tuo vesi ja koivet päälle.
Kiehautan kattilassa veden ja liemikuution ja kippaan sen riisien sekaan, muuten ihan normaalisti.