Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten keitosta paksumpaa, HELP!!!

Vierailija
07.06.2017 |

Laitoin liikaa vettä, siinä on tosi vähän kalaa ja kasviksia, muuten pelkkää lientä. Mitä teen?? Tein ekaa kertaa. Poika 21 v

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunamuusijauhetta hiukka sekaan.

Vierailija
2/12 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaadat ylimääräisen liemen pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsennä lisää kasviksia vaikka höyryttämällä ja lisää keittoon. Kalaa voit kypsentää myös; riippuu vähän mitä kalaa sulla on? Esim. lohisuikaleita voit nopeasti pyöräyttää vaikka pannulla.

Vierailija
4/12 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaada vähän vettä pois ja keittele hiljalleen pitkään niin kosteutta haihtuu vielä itsekseen

Vierailija
5/12 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helppo, anna kiehua puoliteholla ilman kantta. Liika vesi haihtuu. Tosin maukas liemi on parasta. Jos haluaa lisää sattumia, niin pätki spagettia tai makaroonia joukkoon jos löytyy.

Vierailija
6/12 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Poika 21v" 

Poika.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muusijauhe on hyvää, joku muutama ruokalusikallinen kerrallaan. Tulee vähän kuin sosekeittoa.

Vierailija
8/12 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No paksumpaa saa suurustamalla eli laitat vehnäjauhoja veteen ja sekoitat sen keittoon ja keität niin kauan, että jauhot kypsyy. Se on ollut semmoinen vanhan kansan malli syödä keittoja, ehkä niitä ruokatarvikkeita on ollut niukasti, niin suurustamalla on saatu ruokaa paremmaksi. Toinen tapa on keittää lientä pois eli haihdutetaan. Kalan ja kasvisten ollessa kyseessä, voi käydä niin, että menee ihan soosiksi pitkästä keittämisestä, joten silleen voisi kokeilla, että otat niitä kaloja ja kasviksia siitä liemestä pois, keität kokoon ja laitat sitten takaisin. Lieden ollessa isolla ja nesteen kiehuessa ilman kattilan kantta, haihtuu nestettä aika nopeasti. Kolmas mahdollisuus on tehdä sosekeittoa eli vetäset sauvasekoittimella aineet soseeksi ja valmista ja paksumpaa on!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitossa  kuuluu olla lientä.

Lisää suolaa makaroonia.

Vierailija
10/12 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tilaa pitsa jos noin vaikeeta on.

T. Mies 13v

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on maitopohjainen liemi niin vähän katkarapusoppajauhetta sopii makuun.

Vierailija
12/12 |
07.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän kalakeiton kuulukkaan olla paksua. Laitoitko kermaa?