Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

paras reseptisi kanafileestä

Vierailija
23.04.2017 |

Eli olisi maustamattomia kanafileitä ja haluaisin niistä jotain maukasta ruokaa. Lisukkeena riisiä. Ideoita?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
23.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä naturel kananfileistä tehdään usein mm Igorin kanaa, googlesta löytyy ohje, sekä pestomozzarellafileitä. Säännöllisesti myös erilaisia keittoja (paloittelen siis fileet mieluisiksi suikaleiksi), useimmiten thaityyppistä jossa paljon vihanneksia ja veden lisäksi liemi sisältää kookoskermaa sekä yleensä punaista currytahnaa.

Vierailija
2/10 |
23.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä naturel kananfileistä tehdään usein mm Igorin kanaa, googlesta löytyy ohje, sekä pestomozzarellafileitä. Säännöllisesti myös erilaisia keittoja (paloittelen siis fileet mieluisiksi suikaleiksi), useimmiten thaityyppistä jossa paljon vihanneksia ja veden lisäksi liemi sisältää kookoskermaa sekä yleensä punaista currytahnaa.

Just ennen aloitusta googlasin tuota igorin kanaa, mutta ei ole smetanaa eikä kanalientä..toki nää vois jollain korvaa.

-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
23.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marokkolainen sitruunakana on ihan suosikki. Toisena sitten erilaiset tomaatti+kookosmaito+inkivääri & muut mausteet -kastikkeet :-)

Vierailija
4/10 |
23.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista fileet voissa kullankeltaisiksi ja mausta sumakilla ja lime/sitruunamehulla.

Paista riisikattilassa biryani-mausteseosta tilkassa öljyä kunnes alkaa tuoksu tuntumaan, lisää riisit ja paista vielä hetki. Keitä kypsäksi kannen alla. (Suolaa ei tarvitse yleensä erikseen lisätä, sillä sitä on mausteessa.)

Lisukkeeksi tarjoan etikkaista kasvispikkelsiä.

Vierailija
5/10 |
23.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voithan varioida ja tehdä ihan mitä mielikuvitus keksii, itselläni sellainen tapa, että useinkin maustan ja mietin itse erilaisia kokonaisuuksia ja uskallan väittää olevani varsin hyvä ruoanlaittaja. Mutta tuo Igorin kana ei ole sitä mitä ns pitää jos siinä ei ole smetanaa, se antaa ihan oman makunsa sille. Plus maustekurkut ja kanaliemihän on helppo tehdä kanafondi"kupista" ja kiehuvasta vedestä.

-1-

Vierailija
6/10 |
23.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sahramikana:

600 g kanafileitä suikaleina

2 isoa hyppysellistä sahramia

2-3 rkl kiehuvaa vettä

2 valkosipulinkynttä murskattuna

Rosmariinia

Suolaa

Pippuria

Öljyä

1. Jauha sahramit morttelissa (jos sahrami ei ole valmiina jauheena), laita pieneen astiaan ja kaada päälle kiehuva vesi. Anna liota 20min kunnes vesi on tummanpunaista.

2. Laita kulhoon tms. kanasuikaleet, valkosipuli, rosmariini, suola, pippuri ja sahramivesi. Sekoita. Anna marinoitua jääkaapissa noin tunti.

3. Paista kanat pannulla.

Yksinkertaista ja todella hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
23.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sahramikana:

600 g kanafileitä suikaleina

2 isoa hyppysellistä sahramia

2-3 rkl kiehuvaa vettä

2 valkosipulinkynttä murskattuna

Rosmariinia

Suolaa

Pippuria

Öljyä

1. Jauha sahramit morttelissa (jos sahrami ei ole valmiina jauheena), laita pieneen astiaan ja kaada päälle kiehuva vesi. Anna liota 20min kunnes vesi on tummanpunaista.

2. Laita kulhoon tms. kanasuikaleet, valkosipuli, rosmariini, suola, pippuri ja sahramivesi. Sekoita. Anna marinoitua jääkaapissa noin tunti.

3. Paista kanat pannulla.

Yksinkertaista ja todella hyvää.

2. kohdassa tietty sitä öljyä myös :)

Vierailija
8/10 |
23.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Texmex-kanaa, hyvää riisin ja kasvisten kanssa. Taco-kastiketta saa olla reilusti.

https://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=31

Hyvää on myös kanakeitto johon tulee paistetut kananpalat, maun mukaan kasviksia, meillä lähinnä pakastekasviksia, perunaa, vettä, kanaliemikuutio sekä mausteita, loppuvaiheessa koskenlaskijaa. Tosi yksinkertainen mutta herkullinen ruoka. Nyt kyllä tuntuu kuin olisin kirjoittanut parhaat reseptinne ketjuun tyyliin paistettu kananmuna suolalla :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
23.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voithan varioida ja tehdä ihan mitä mielikuvitus keksii, itselläni sellainen tapa, että useinkin maustan ja mietin itse erilaisia kokonaisuuksia ja uskallan väittää olevani varsin hyvä ruoanlaittaja. Mutta tuo Igorin kana ei ole sitä mitä ns pitää jos siinä ei ole smetanaa, se antaa ihan oman makunsa sille. Plus maustekurkut ja kanaliemihän on helppo tehdä kanafondi"kupista" ja kiehuvasta vedestä.

-1-

No voitko sä varioida mulle. Kaapista löytyy kanojen lisäksi sipuleita, paprikoita, kesäkurpitsaa, inkivääriä, chiliä, ananasta, tomaattia, kermaa, ruokakermaa, tuorejuustoa, yrttejä, mausteita. Saisko näistä jotain hyvää aikaiseksi?

Vierailija
10/10 |
23.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap, kyllä saisi. Mutta enhän minä voi sinulle valmista reseptiä noista kirjoittaa, osaat sen ihan itse kun vain alat hommiin. Sinulla on tuossa mainiot kastikeainekset, esim. Ja fileet käsittelet miten haluat, kastikkeen kanssa en itse tee muuta kuin paloittelen fileet ja paistan. Päätät mistä aineksista kokoat ruoan ja muistat maustaa ja maistaa, maistaa ja maistaa kokkauksen lomassa. Löytyykö currya? sitä käyttäisin ainakin, kananaturel kun kyseessä.

-1/5-