Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi syöntikypsänä ostettu mango on kitkerä?

Vierailija
22.04.2017 |

Kerran aiemminkin olen ostanut mangon - se haisi ja maistui kamalalta - kitkerältä ja pistävältä, joten todennäköisesti oli raakaa. Nyt kokeilin uusiksi ostamalla syöntikypsän mangon - siinäkin oli inhottavan pistävä haju, ja se myös maistui kitkerältä. Mistä tuo oikein johtuu? Luulisi syöntikypsän mangon nyt oikeasti olevan kypsä, ja se kyllä vaikutti olevan - kuoren alla oleva hedelmä oli pehmeää ja kirkkaankeltaista.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
22.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska se ei ollut syöntikypsä.

Vierailija
2/6 |
22.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koska se ei ollut syöntikypsä.

Mistä ihmeestä voi sitten tietää, milloin mango on kypsä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei hedelmät maistu miltään täällä. Tuoreet mangot ulkomailla on ihania. 

Vierailija
4/6 |
22.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä. Kaikki ostamani pehmeät mangot ovat olleet oikein makeita. Olisiko tuo sitten ollut jo ylikypsä?

5/6 |
22.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mango on yksi herkullisimmista hedelmistä sopivan kypsänä. Mutta Suomessa en ole koskaan löytänyt kypsää mangoa kaupasta.

Vierailija
6/6 |
22.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mangot on kyllä hankalia, pitää olla just sopivan pehmeitä, että maistuvat hyvältä. Mutta silti joskus ovat vaan pahanmakuisia, sellasta se on. Parhaimmillaan ovat mielettömän herkullisia.