Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi syöntikypsänä ostettu mango on kitkerä?

Vierailija
22.04.2017 |

Kerran aiemminkin olen ostanut mangon - se haisi ja maistui kamalalta - kitkerältä ja pistävältä, joten todennäköisesti oli raakaa. Nyt kokeilin uusiksi ostamalla syöntikypsän mangon - siinäkin oli inhottavan pistävä haju, ja se myös maistui kitkerältä. Mistä tuo oikein johtuu? Luulisi syöntikypsän mangon nyt oikeasti olevan kypsä, ja se kyllä vaikutti olevan - kuoren alla oleva hedelmä oli pehmeää ja kirkkaankeltaista.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
22.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska se ei ollut syöntikypsä.

Vierailija
2/6 |
22.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koska se ei ollut syöntikypsä.

Mistä ihmeestä voi sitten tietää, milloin mango on kypsä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei hedelmät maistu miltään täällä. Tuoreet mangot ulkomailla on ihania. 

Vierailija
4/6 |
22.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä. Kaikki ostamani pehmeät mangot ovat olleet oikein makeita. Olisiko tuo sitten ollut jo ylikypsä?

5/6 |
22.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mango on yksi herkullisimmista hedelmistä sopivan kypsänä. Mutta Suomessa en ole koskaan löytänyt kypsää mangoa kaupasta.

Vierailija
6/6 |
22.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mangot on kyllä hankalia, pitää olla just sopivan pehmeitä, että maistuvat hyvältä. Mutta silti joskus ovat vaan pahanmakuisia, sellasta se on. Parhaimmillaan ovat mielettömän herkullisia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi yhdeksän