Vierailija

Kuulin aamulla puistossa tällaisesta. Eli siis perhepäivähoitaja, jolla on kaksi omaa lasta, hoitaa kahden muun perheen kahta lasta. Vanhemmat vievät lapsensa perhepäivähoitajalle, mutta se viekin ne kaksi kahdesti viikossa puistotädille kolmeksi tunniksi ja käy siinä välissä omien kahden kanssa toisena päivänä muskarissa ja toisena jossain jumpassa.

Voiko tämä olla edes sallittua?

  • ylös 0
  • alas 3

Kommentit (8)

Vierailija

Jos se on vanhemmille OK nii en näe ongelmaa. Jos vanhempien tietämättä niin on kyllä vähän kyseenalaista.

Vierailija

No ei nyt ihan päivänvaloa kestä jos ei ole erikseen sovittu juttu. Kunniallinen pph ei ainakaan saa jättää lapsia muille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ootkohan sä kuullut väärin? Tai, viehän perhepäivähoitajat lapsia kerhoihinkin.

Vierailija

En näkisi ongelmaa, jos hoitolasten vanhempien kanssa on asiasta sovittu. Muussa tapauksessa ei ole ok.

Vierailija

Vieväthän useat pph:t lapsia seurakunnan kerhoonkin eivätkä itse jää paikalle.

Vierailija

Ei kyllä kuulosta hyvältä. Eikö lapset pitäisi olla perhepäivähoitajan vastuulla kokoajan ja jos ei ole, niin vanhenpien tulisi ainakin tietää kuka heidän lastaan hoitaa muuna aikana.

Vierailija

Miksi se olisi kiellettyä? Meillä pph vei vanhimman lapsen arkisin eskariin ja kaikki pienemmät lapset tallusti 1½ kilometrin matkan neljästi päivässä mukana. Eskariin ja takas aamulla ja uudestaan iltapäivällä. Ei ongelmaa ja ainakin mun lapsista hyviä kävelijöitä.

Vierailija

Mitäpä se sinulle kuuluu miten muut toimii. Todennäköisesti ratkaisu on perheiden kanssa sovittu. Perhepäivähoitaja jos on kunnallinen niin ei ole työssä kun jättää lapset puistotädille. Ihan sallittua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla