Apua! Mokkapaloihin strösseliä vai nonparelleja?
En muista kumpaa yleensä käytetään kun yleensä käytän kookoshiutaleita...nyt väjän hienommat juhlat tulossa joten kookoshiutaleet ei käy.
Kommentit (8)
Nonparelleja oon ainakin nähny, mutta kai siihen saa laittaa, mitä haluaa? Mull tulee kyllä strösseleistä ja nonparelleista mieleen lasten kekkerit. Miksi kookoshiutaleet ei käy? Mun mielestä ne on tyylikkäämmät.
Mokkapaloja? Ai kamala. Oletko 10v?
Nonparelli on se perinteitä vaalivan valinta. Strösseli jos haluat räväyttää.
Vierailija kirjoitti:
Mokkapaloja? Ai kamala. Oletko 10v?
Arvasin ja palsta ei koskaan petä :D. Mokkapalat on ikisuosikki kaikissa kemuissa ja menee kuin kuumille kiville mut tee sinä vain sinun hienostobaakkelesejä lime-täytteillä joiihin kukaan ei koske :D
Mokkapaloissa ei ole mitään vikaa. Itse tykkään tehdä melko suklaisen pohjan ja mokkaisen kuorrutteen. Kun tekee tarpeeksi pieniä paloja ja ei liian makeaa niin kaikille maistuu.
Mitä ihmeen väliä sillä on strösseli vai nonparelli.
Nonparellit ovat ainoa oikea vaihtoehto! Jos kuitenkin olet jostain syystä ostanut strösseliä (etkä ehdi kauppaan), niin voit saksilla kätevästi pilkkoa ne pieniksi palasiksi. Tässä vain täytyy muistaa asetella jokainen ns. non-nonparelli kunnolla, jotta ne eivät näytä halpisströsseliltä.
Jos mietit asiaa järjellä niin onhan se selvää, että nonparellit ovat parempia kuin jotkin kuminrämmäleitten näköiset sörsselsströmmelssönit. Noh, juhlista tulee varmasti onnistuneet ja sen jälkeen omat kiiresekoilut ovatkin jo hauskoja :)
Mun mielestä parempia ja hienompia ne kookoshiutaleet on kun mitkää nomparellit :D