Lue keskustelun säännöt.
Morbier - juustoista kauhein
04.04.2017 |
Kuvittelin aina morbierin, eli tuhkaraitajuuston, olevan todellista herkkua. Juustoaddiktina ja juustojen suurena ystävänä olin kuitenkin jostakin syystä onnistunut välttelemään morbieria aina näihin viikkoihin asti...ja olisi kannattanut jatkaa välttelemistä.
Maku ja koostumus, erityisesti se maku, oli todella vastenmielinen ja luotaantyöntävä. Mitä ihmettä? Tuonko siis pitäisi viedä kielen mennessään?
Kommentit (3)
Mun herkkua on gruyere toi morbier on liian pehmeä mun makuun mut raclettepnnuun sopii hyvin:)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Morbierin tuoksu ei ole mitenkään erityisen voimakas. Mielestäni enemmänkin mieto. Mutta mausta en pidä minäkään. Maistuu jotenkin, hmm, pilaantuneelta.
Ai, en edes muista mitään erityistä.. Vinkkinä noita ranskisten juustoja syödessä nenä kiinni.