Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Morbier - juustoista kauhein

Vierailija
04.04.2017 |

Kuvittelin aina morbierin, eli tuhkaraitajuuston, olevan todellista herkkua. Juustoaddiktina ja juustojen suurena ystävänä olin kuitenkin jostakin syystä onnistunut välttelemään morbieria aina näihin viikkoihin asti...ja olisi kannattanut jatkaa välttelemistä.
Maku ja koostumus, erityisesti se maku, oli todella vastenmielinen ja luotaantyöntävä. Mitä ihmettä? Tuonko siis pitäisi viedä kielen mennessään?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
04.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai, en edes muista mitään erityistä.. Vinkkinä noita ranskisten juustoja syödessä nenä kiinni.

Vierailija
2/3 |
04.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun herkkua on gruyere toi morbier on liian pehmeä mun makuun mut raclettepnnuun sopii hyvin:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
04.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Morbierin tuoksu ei ole mitenkään erityisen voimakas. Mielestäni enemmänkin mieto. Mutta mausta en pidä minäkään. Maistuu jotenkin, hmm, pilaantuneelta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan viisi