Valio rahkaruokakerma
Sain näytteen ilmaiseksi. Ei muuta, kuin hyi h*lvetti mitä p*skaa! Kuka tästä maksaa??
Kommentit (3)
Enkä suosittele kenenkään muunkaan maksavan. Miksi kehitellään tämmöstä sontaa? Rahka rahkana ja kerma kermana. Kuinka vaikeeta ne on heittää erikseen kattilaan, jos nyt jostain syystä haluaa ne erikseen sotkea?
Mikä ruokateollisuutta vaivaa? Kaiken maailman popoa sun muuta. Ja kun atria tekee hyvän uudistuksen, niin hinta nousee niin korkeelle, ettei sitä halua ostaa. Haloo!
Menee hermo!
Tosi kummallisia nämä viime ajan uutuudet: jauhelihaa, jossa on porkkanaa seassa, hinta sama tai jopa korkeampi kuin 100% lihaa olevissa pakkauksissa?? Rahka-ruokakermaa (ja -viiliä!!), kuka on kysynyt tämmöistä tuotetta, miksi se on kehitelty, mitä aukkoa se paikkaa nykyisessä ruoanlaitossa? Paistettavia "ruokarakeita" eli käsiteltyä raejuustoa, eka valmistusaine taisi olla vesi. Kenen mielestä hyvä idea, kun Suomessa osataan kuitenkin jo käyttää mm. fetaa, halloumia ym.?
No, et sinä ainakaan.