Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Selittäkää ymmärrettävästi miksi se vähän mustunut osa uuniruoista maistuu niin hyvälle?

Vierailija
29.03.2017 |

Vaikka lasagne tai makaronilaatikko, niin se pikkuisen tumma ja rapsakka pinta on niin hyvää.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
29.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama on tyypillistä ruisleivälle: sillei sopivasti (ei liikaa) palanut pinta antaa mielettömän säväyksen makuun.

Vierailija
2/3 |
29.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
29.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Maillard-reaktio

Kiitos. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän kaksi