Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Liha pakkasesta jääkaappiin, voiko vielä syödä?

Vierailija
25.03.2017 |

Naudanliha, pakastettu heti ostopäivänä. Nostin jääkaappiin sulamaan eilen. Päiväys on mennyt, enkä muista paljonko sitä oli ostaessa jäljellä. Pakastimessa on ollut ehkä muutaman viikon..? Mistä tietää, että naudanliha on pilalla? Kyseessä maustamattomat palat, ei jauheliha.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
25.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunhan syöt sitä homeisen leivän kanssa ja tunget sen rintakehäsi läpi tuntemalla sen sydämmessäsi.

Vierailija
2/5 |
25.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoletta voi syödä, tuo aikahan koskee tuoreena säilyttämistä, ei pakastettua tuotetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
25.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Huoletta voi syödä, tuo aikahan koskee tuoreena säilyttämistä, ei pakastettua tuotetta.

Ok! Kiitos. Ap

Vierailija
4/5 |
25.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä mä voisin kypsennettynä hyvonkin syödä sitä. Olettaen, että se on eilisestä asti ollut koko ajan jääkaapissa. Ja pidän itseäni tosi tarkkana ruokahygienian suhteen.

Ääntä kohti vain! :)

Vierailija
5/5 |
25.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan varmasti voit siitä vielä huomennakin laittaa ruokaa. Kyllä haju kertoo jos naudanliha on pilalla.