Lopetin sokerin syömisen ja nyt en enää tiedä mitä hyvää syödä kun oikein haluan hemmotella itseäni
Ei siis tee enää mielikään sokeria, mutta sitä ideaa että nyt on spesiaali hetki, vaikka nyt sitten perjantai, ja haluan nautiskella. Pyörin kaupassa mutta en vaan keksi mitään.
Tällä hetkellä herkuttelen pääasiassa banaaniletuilla (banaani, muna, perunajauho, vanilja) joiden päällä on maustamatonta jogurttia ja marjoja. Ja sehän on aivan ihanaa.
Mutta vaihteluksi kyselen muilta ideoita?
Kommentit (33)
Ja on kuitenkin ihan pakko "herkutella", vaikkei edes tee mieli mitään? No on outoa tosiaan. Osta nyt vaikka lihapullia tai karjalanpiirakoita tai sipsejä tai hanhenmaksaa, mistäpä me tiedetään mistä sä tykkäät.
Öö...pitääkö sitä ylipäätään ruualla "oikein hemmotella itseään"? Ja varsinkin makealla?
Vierailija kirjoitti:
Öö...pitääkö sitä ylipäätään ruualla "oikein hemmotella itseään"? Ja varsinkin makealla?
No miksi ei. Olisihan se mukavaa olla jotain pieniä kahvin kanssa otettavaa erityishetkiä varten. Itsekin vähentänyt sokerinsyöntiä, mutta tulin siihen lopputulokseen että en lopeta kokonaan. Otan joskus tummaa suklaata.
Banaanissa on helvetisti sokeria. Sama kun kauhoisit sokeria pussista niihin lättyihis.
Vierailija kirjoitti:
Banaanissa on helvetisti sokeria. Sama kun kauhoisit sokeria pussista niihin lättyihis.
No ei se nyt ihan sama juttu ole 😂 hedelmäsokeri ja sakkaroosi...
Vierailija kirjoitti:
Öö...pitääkö sitä ylipäätään ruualla "oikein hemmotella itseään"? Ja varsinkin makealla?
Tässä ollaan näköjään päästy yhdestä oireesta (sokeri) eroon, mutta suhtautuminen ruokaan ei siltikään ole ihan terveellä pohjalla vielä.
Olut toimii aina, ja jos makeasta tykkäät niin ota vaikka kirsikkaolutta.
Käyttäjä3690 kirjoitti:
Hunaja- ja vesimeloni.
Sokeria, sokeria.......
En tiedä, itellä vähän sama tilanne. Joskus etsin kaupasta jotain erikoista ja eksoottista hedelmää jota en ole ennen maistanut ja "herkuttelen" sillä.
Käyttäjä3690 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Banaanissa on helvetisti sokeria. Sama kun kauhoisit sokeria pussista niihin lättyihis.
No ei se nyt ihan sama juttu ole 😂 hedelmäsokeri ja sakkaroosi...
Niin, ei varmasti ole ihan sama juttu. En vaan ymmärrä tätä sokerivouhotusta, että "jätetään" sokeri, ja sitten syödään banaaneja, appelsiineja, kiivejä, melonia ym. Tai sitten siirrytään makeutusaineisiin. Mikä siinä on niinkun se pointti? Siirrytään yhdestä huonosta vaihtoehdosta toiseen huonoon?
Käyttäjä3690 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Banaanissa on helvetisti sokeria. Sama kun kauhoisit sokeria pussista niihin lättyihis.
No ei se nyt ihan sama juttu ole 😂 hedelmäsokeri ja sakkaroosi...
Ei ole sama juttu. Hedelmäsokeri vahingoittaa maksaa.
Juustoleipä, siis se narskuva kiekko. On hyvää!
Mä ostan nykyään meetvurstia. Laitan sitä ison kasan leivän väliin nautin.
Lidlin 81-prossainen suklaa on hyvää ja vähähiilarista. Kahvin kanssa myös leipäjuusto on hyvää. Tai pelkkä kermavaahto ---- aah!
Vierailija kirjoitti:
Käyttäjä3690 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Banaanissa on helvetisti sokeria. Sama kun kauhoisit sokeria pussista niihin lättyihis.
No ei se nyt ihan sama juttu ole 😂 hedelmäsokeri ja sakkaroosi...
Ei ole sama juttu. Hedelmäsokeri vahingoittaa maksaa.
Liikaa syötynä kaikki vahingoittaa. Yksi banaani ei tee maksalle mitään.
Vierailija kirjoitti:
Lidlin 81-prossainen suklaa on hyvää ja vähähiilarista. Kahvin kanssa myös leipäjuusto on hyvää. Tai pelkkä kermavaahto ---- aah!
Lindtin 95 prossainen on vielä parempaa ja vähemmän sokeria.
Sokerittomia lettuja ja päälle hedelmiä ja marjoja.
Pizzaa, sipsejä, Pepsi Maxia...