Jos sinulla olisi köntti juustoa jääkaapissa ja sinulta olisi poistettu kaikki välineet, millä pilkkoa sitä, miten rupeaisit paloittelemaan juustoa?
Tekisitkö niin kuin Riisutut-ohjelman Karoliina (?), yrittäisit viipaloida sitä juustopaketin terävällä reunalla ja jos se ei onnistuisi, niin sitten keittiön kaapin oven kahvalla?
Itse tekisin niin, että reilusti vaan puraisisin siitä köntin leivän päälle. Kyllä se siitä uunissa leviäisi sulaessaan siihen leivän päälle. 😁
Kommentit (19)
Riippuu mitä olisin tekemässä siitä juustosta. Tekisinkö pizzaa vai kenties lasagnea?
Vierailija kirjoitti:
Kirveellä tai vesurilla.
No jos niitäkään ei olisi? Kaikki ylimääräiset tavarat olisi viety pois. Ap
Vierailija kirjoitti:
Riippuu mitä olisin tekemässä siitä juustosta. Tekisinkö pizzaa vai kenties lasagnea?
No eikö kumpaakin tule juustoraastetta tai murustettua juustoa pinnalle? Miten ne eroaa toisistaan?
Langalla. Sen voi purkaa vaikka alushousujen saumasta tai verhosta tai mistä vaan.
Kiskaisee päästä pari hiusta ja siivuttaa niillä.
No nää 6 ja 7 vinkit onkin aika käteviä. Eipäs tullut tuollainenkaan vaihtoehto mieleen. 😉 Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kirveellä tai vesurilla.
No jos niitäkään ei olisi? Kaikki ylimääräiset tavarat olisi viety pois. Ap
Tekohampaatkin?
Vierailija kirjoitti:
Langalla. Sen voi purkaa vaikka alushousujen saumasta tai verhosta tai mistä vaan.
Nokun ei ole verhoja tai vaatteita. Ja pirun kova juustokin, ei onnistu
No jos sitä on vain tarkoitus syödä niin puraisisin kylmän viileesti reunasta tai murtaisin reunasta palasen kuten joku jo ehdotti.
Rautalangalla tai muulla vahvalla langalla, joka on sidottu molemmista päistä johonkin kiinnipidettävään esim kynään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kirveellä tai vesurilla.
No jos niitäkään ei olisi? Kaikki ylimääräiset tavarat olisi viety pois. Ap
Tekohampaatkin?
No juu, varmasti siinä tapauksessa nekin vietäisiin pois jos sanoisit, etteivät ne kuulu kalustoon. 😃 Ap
Jos tosiaan yhtään mitään tavaraa ei olisi, niin vääntäisin sormilla juustokimpaleen kulmasta nokareita.
No laittaisin vaikka sen uunin ritilän alle ja painaisin siivuiksi.
Käsin pilkon nytkin joskus? En ymmärrä kysymystä.
Hampailla vaan reippaasti kiinni.
Yrittäisin murentaa, ja jos jostain syystä juusto ei murenisi purisin suoraan juustoa.
Raastaisin telaketjuhammasraudoillani.
Kirveellä tai vesurilla.