Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä on teidän bravuurinne ruuanlaitossa josta olette ylpeitä?

rohkeesti vaan
16.03.2017 |

Minulla on tomaattikeitto.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitetty lumi paistetun jään kera

Vierailija
2/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mummovainaa opetti aikoinaan, miten kalakukko tehdään. Onnistuu harvalta nuorehkolta helsinkiläismieheltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teille 2 ekalle, onneksi en ole syömässä teidän bravuurejanne.

Vierailija
4/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se, että osaan käyttää eläimestä muutakin kuin ravintoköyhää filettä.

Vierailija
5/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Bouillabasse! Helppo laihdutusruoka, joka on niin hyvää että kelpaa lohturuoaksikin.

Vierailija
6/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En alkaisi ylpeilemään, pidettyjä ovat paella ja kaikki karjalaiset leipomuksetmm.  sultsinat, piirakat, kukkoset, vatruskat, kukot ja kakkarat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En alkaisi ylpeilemään, pidettyjä ovat paella ja kaikki karjalaiset leipomuksetmm.  sultsinat, piirakat, kukkoset, vatruskat, kukot ja kakkarat.

Anteeksi jos kysyn, niin mitä ovat kakkarat?

Vierailija
8/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Patapaisti. Tehty valurautapadalla levyllä (ei uunissa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon paska kokki ja vihaan ruoanlaittoa. Silti on joka päivä syöty. Vieraita en ala ruokkimaan.

Vierailija
10/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Että jaksan niin hyvin huomioida kaikkien perheenjäsenten allergiat ja muut ruokarajoitteet + mieltymykset. Olen tosi ylpeä itsestäni. Nykyään en enää edes ole tuohtunut siitä, että pitää soveltaa monenlaista samalle aterialle, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä ja kylläisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Risotto Milanese inkivärimaustetuilla scampeilla.

Vierailija
12/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palstamammojen bravuureja taitavat olla soijarouheen syöttäminen miehilleen makaronilaatikossa ja kalapuikot, nugetit ja muu valmissonta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

en ole kuullut kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En alkaisi ylpeilemään, pidettyjä ovat paella ja kaikki karjalaiset leipomuksetmm.  sultsinat, piirakat, kukkoset, vatruskat, kukot ja kakkarat.

Anteeksi jos kysyn, niin mitä ovat kakkarat?

Illalla piimään kaurahiutaleita, vehnäjauhoja ja nokare hiivaa = velliä, annetaan muhia yön yli, lisätään seuraavana päivänä suola ja vehnäjauhoja, sekoitetaan löysä takina, josta nostellaan kasoja leivinpaperin päälle ja taputellaan ohuiksi lätyiksi. Lättyjen päälle riisipuuroa, johon on sekoitettu kananmuna, Paistetaan kuumassa uunissa kauniin kullanruskeiksi ja paiston jälkeen voidellaan voisulalla ja laitetaan liinan alle pehmenemään. Nam

Vierailija
14/15 |
16.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähes mikä tahansa pasta, erityisesti makaronilaatikko ja myös kaurapuuro jota itse inhoan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

en ole kuullut kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En alkaisi ylpeilemään, pidettyjä ovat paella ja kaikki karjalaiset leipomuksetmm.  sultsinat, piirakat, kukkoset, vatruskat, kukot ja kakkarat.

Anteeksi jos kysyn, niin mitä ovat kakkarat?

Illalla piimään kaurahiutaleita, vehnäjauhoja ja nokare hiivaa = velliä, annetaan muhia yön yli, lisätään seuraavana päivänä suola ja vehnäjauhoja, sekoitetaan löysä takina, josta nostellaan kasoja leivinpaperin päälle ja taputellaan ohuiksi lätyiksi. Lättyjen päälle riisipuuroa, johon on sekoitettu kananmuna, Paistetaan kuumassa uunissa kauniin kullanruskeiksi ja paiston jälkeen voidellaan voisulalla ja laitetaan liinan alle pehmenemään. Nam

Nyt kyllä meni vellit ja puurot sekaisin!