Mikä on teidän bravuurinne ruuanlaitossa josta olette ylpeitä?
Kommentit (15)
Mummovainaa opetti aikoinaan, miten kalakukko tehdään. Onnistuu harvalta nuorehkolta helsinkiläismieheltä.
Teille 2 ekalle, onneksi en ole syömässä teidän bravuurejanne.
Se, että osaan käyttää eläimestä muutakin kuin ravintoköyhää filettä.
Bouillabasse! Helppo laihdutusruoka, joka on niin hyvää että kelpaa lohturuoaksikin.
En alkaisi ylpeilemään, pidettyjä ovat paella ja kaikki karjalaiset leipomuksetmm. sultsinat, piirakat, kukkoset, vatruskat, kukot ja kakkarat.
Vierailija kirjoitti:
En alkaisi ylpeilemään, pidettyjä ovat paella ja kaikki karjalaiset leipomuksetmm. sultsinat, piirakat, kukkoset, vatruskat, kukot ja kakkarat.
Anteeksi jos kysyn, niin mitä ovat kakkarat?
Patapaisti. Tehty valurautapadalla levyllä (ei uunissa).
Oon paska kokki ja vihaan ruoanlaittoa. Silti on joka päivä syöty. Vieraita en ala ruokkimaan.
Että jaksan niin hyvin huomioida kaikkien perheenjäsenten allergiat ja muut ruokarajoitteet + mieltymykset. Olen tosi ylpeä itsestäni. Nykyään en enää edes ole tuohtunut siitä, että pitää soveltaa monenlaista samalle aterialle, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä ja kylläisiä.
Risotto Milanese inkivärimaustetuilla scampeilla.
Palstamammojen bravuureja taitavat olla soijarouheen syöttäminen miehilleen makaronilaatikossa ja kalapuikot, nugetit ja muu valmissonta.
en ole kuullut kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En alkaisi ylpeilemään, pidettyjä ovat paella ja kaikki karjalaiset leipomuksetmm. sultsinat, piirakat, kukkoset, vatruskat, kukot ja kakkarat.
Anteeksi jos kysyn, niin mitä ovat kakkarat?
Illalla piimään kaurahiutaleita, vehnäjauhoja ja nokare hiivaa = velliä, annetaan muhia yön yli, lisätään seuraavana päivänä suola ja vehnäjauhoja, sekoitetaan löysä takina, josta nostellaan kasoja leivinpaperin päälle ja taputellaan ohuiksi lätyiksi. Lättyjen päälle riisipuuroa, johon on sekoitettu kananmuna, Paistetaan kuumassa uunissa kauniin kullanruskeiksi ja paiston jälkeen voidellaan voisulalla ja laitetaan liinan alle pehmenemään. Nam
Lähes mikä tahansa pasta, erityisesti makaronilaatikko ja myös kaurapuuro jota itse inhoan.
Vierailija kirjoitti:
en ole kuullut kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En alkaisi ylpeilemään, pidettyjä ovat paella ja kaikki karjalaiset leipomuksetmm. sultsinat, piirakat, kukkoset, vatruskat, kukot ja kakkarat.
Anteeksi jos kysyn, niin mitä ovat kakkarat?
Illalla piimään kaurahiutaleita, vehnäjauhoja ja nokare hiivaa = velliä, annetaan muhia yön yli, lisätään seuraavana päivänä suola ja vehnäjauhoja, sekoitetaan löysä takina, josta nostellaan kasoja leivinpaperin päälle ja taputellaan ohuiksi lätyiksi. Lättyjen päälle riisipuuroa, johon on sekoitettu kananmuna, Paistetaan kuumassa uunissa kauniin kullanruskeiksi ja paiston jälkeen voidellaan voisulalla ja laitetaan liinan alle pehmenemään. Nam
Nyt kyllä meni vellit ja puurot sekaisin!
Keitetty lumi paistetun jään kera